Sel felaketinde 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli'de yaşanan sel felaketi sonrası bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ne yazık ki ölü sayısı 6'ya yükseldi. 

Sel felaketinde 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli'de etkili olan sağanak yağış, hayatı felç etmişti. 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken bugün 1 acı haber daha geldi. Böylece can kaybı 6'ya yükseldi. Selde hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu.

SELDE ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şu ana kadar Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar, Suna Duman, Ümit Solmaz ve emekli Öğretmen Raile Şimşek’in cansız bedenine ulaşılırken, Raila Şimşek’in hala kayıp olan eşi emekli Öğretmen Ahmet Baki Şimşek’i arama çalışmaları sürüyor. Emekli öğretmen çiftin oğlu Kerem Şimşek ise selde yaralı olarak bulundu.

BUNGALOV EVLER 'KARMA ÇİFTLİK' OLARAK GÖSTERİLMİŞ

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 5 kişi yaşamanı yitirdi, kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Bungalov evlerin vergi levhasında, faaliyet alanı olarak, 'Karma çiftlik', 'Bitkisel veya hayvansal üretim konusunda uzmanlaşma olmaksızın üretim' adı altında faaliyet yürüttüğü ortaya çıktı.

Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde önceki gün meydana gelen kuvvetli yağışta Longoz Ormanları'ndaki Sisli Vadi içinde yer alan turistik bungalov evlerin olduğu bölgede sel meydana geldi. Dere içinde kurulan bungalov evlerde tatil yapan doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar, Suna Duman, Ümit Solmaz ve emekli öğretmen Raile Şimşek'in cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olan Raile Şimşek'in eşi Ahmet Baki Şimşek'i arama çalışmaları ise aralıksız sürüyor.