Son dakika… Süper Lig ekibi resmen açıkladı! Teknik direktörle yollar ayrıldı

Son dakika… Trendyol Süper Lig’in 16.haftasındaki erteleme maçında Fenerbahçe’ye 7-1 yenilen Konyaspor’da teknik direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı.

Son dakika… Süper Lig ekibi resmen açıkladı! Teknik direktörle yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig’de heyecan 16.haftasındaki erteleme maçıyla devam etti. Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda Konyaspor’u ağırladı.  Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, 11. dakikada Dzeko'nun penaltıdan attığı golle öne geçti. Golün ardından Joshua King ile çok net bir fırsattan yararlanamayan sarı-lacivertliler, 32 ve 40. dakikalarda Dzeko ile güldü ve fark 3'e çıktı. Maçın 42. dakikasında Mert Müldür ile bir gol daha bulan sarı-lacivertliler, 44. dakikada Szymanski ile farkı 5'e çıkardı ve ilk yarı 5-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Fenerbahçe, 63. dakikada Batshuayi'nin golüyle farkı 6'ya çıkardı. 83. dakikada Cengiz Ünder'in yerden sert pasında Uğurcan Yazğılı'nın kendi kalesine golüyle skoru 7-0'a getiren sarı-lacivertliler, Guilherme'nin 90. dakikadaki golüne engel olamadı ve sahadan 7-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 50'ye yükselten Fenerbahçe, zirvedeki yerini korudu. Konyaspor ise 19 puanla haftayı 18.sırada tamamladı.

Son dakika… Süper Lig ekibi resmen açıkladı! Teknik direktörle yollar ayrıldı - Resim : 1

HAKAN KELEŞ, AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş, "Çok üzüntülüyüm. Yakışmadı, ne bana ne Konya camiasına. Benim çalıştığım takımlarda bu tür sonuçları hazmedemiyorum. Tüm sorumluluk bana ait. Konya camiasından özür diliyorum. Başkanımızla konuşacağım, gereği neyse yapacağım." ifadelerini kullandı.

Son dakika… Süper Lig ekibi resmen açıkladı! Teknik direktörle yollar ayrıldı - Resim : 2

HAKAN KELEŞ İLE YOLLAR AYRILDI

DHA'ya konuşan kulübün basın sözcüsü Yunus Derabağ, ''Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık'' dedi.

AYKUT KOCAMAN GERİ DÖNECEK Mİ?

Derebağ, teknik direktörlüğü Aykut Kocaman'ın getirileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili de ''Şu an için söylentiden ibaret'' diye cevap verdi.

Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör İlhan Palut'un ardından ekim ayı sonlarında Hakan Keleş ile 2023-2024 sezon sonuna kadar anlaşmıştı.