Taksim metrosunda raylara yolcu düştü! Seferler durdu!

İstanbul Taksim Metro istasyonunda, saat 09.30 sıralarında alkollü bir kişi dengesini kaybederek raylara düştü. Trenin olmadığı zaman raylara düşen şahıs için güvenlik görevlileri, ekiplere haber verdi. Ekipler tarafından raylara düşen Mustafa S., tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Taksim metrosunda raylara yolcu düştü! Seferler durdu!

Taksim Metro İstasyonu'nda saat 09.30 sıralarında alkollü bir kişi, dengesini kaybederek raylara düştü. Trenin olmadığı anda raylara düşen kişi için hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Bir yandan da Taksim’e gelecek vatmana konu bildirildi. Taksim’e gelen metro yavaşlatıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Mustafa S. tedbir amaçlı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansa binmek istemeyen şahıs ekiplere zor anlar yaşattı.

İddiaya göre, sabah saatlerinde alkollü olan Mustafa S., Taksim metro istasyonunda aracın durduğu sırada dengesini kaybederek raylara düştü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve asayiş ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve asayiş ekipleri vatandaşın alkollü olduğunu anladıktan sonra raylardan çıkararak ambulansa doğru götürdü. Alkollü vatandaşı ambulansa götürme esnasında zor anlar yaşayan asayiş ve sağlık ekipleri güçlükle de olsa alkollü vatandaşı ambulansa bindirdi. Ambulansa binmek istemeyen alkollü şahıs, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Ardından şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bir görgü şahidi, "Biri yerde yatıyordu. Yeşil bir şeyle çevirmişler. Raylarda değil yerde yatıyordu. İki tane ambulans var. Yaralı olduğunu göremedim. Polisler etrafını çevirmişti" dedi.