Taksim Meydanı'nda kemerli ve yumruklu kavga

Son dakika haberine göre... İstanbul'da Taksim Meydanı'nda kemerli, tekme ve yumruklu kavgayı sivil polisler ayırdı. Özel Harekat polisinin de devreye girmesiyle kavgaya karışan 2 turist ve onlara saldıran 4 kişi gözaltına alındı. Kavga anı da saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Taksim Meydanı'nda Özel Harekat polisinin de devreye girdiği kavgaya karışan 2 turist ve onlara saldıran 4 kişi gözaltına alındı. Kemerli, tekme ve yumruklu kavganın sivil polisler tarafından müdahale edilerek ayrıldığı kavga anı da saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Taksim Meydanı'nda oturup sohbet eden 2 turist ile yanına gelen kişiler arasında bilinmeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda 4 kişi araya aldıkları turisti kemer kullanıp tekme tokat dövdü. Arkadaşını korumaya çalışan diğer turist de kemerle kovalandı.

Turist yerde tekmelenirken anında olaya müdahale eden sivil polisler saldırgan 4 kişiyi gözaltına aldı. Darp edilen turistin arkadaşı da bu sırada arkadaşını dövenlerin üstüne yürümesiyle kavga yeniden alevlendi.

Bu sırada devreye giren Özel Harekat polislerinin de desteğiyle saldırgan 4 kişi ve 2 turist yere yatırılıp kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Meydanda toplanan vatandaşlar olan biteni izlerken, polis tarafları aracın ayrı bölümlerine alarak polis merkezine götürdü.