Son dakika | TFF'den Süper Kupa açıklaması: Şehitler için saygı duruşu yapılacak, İstiklal Marşı okunacak

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz" denildi.

Son dakika | TFF'den Süper Kupa açıklaması: Şehitler için saygı duruşu yapılacak, İstiklal Marşı okunacak

Son dakika... Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe bu akşam saat 20.45'te Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılığını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi Volkan Bayarslan olacak. Müsabakada Emre Malok VAR, Erkan Engin ve Cevdet Kömürcüoğlu ise AVAR olarak görev yapacak.

Son dakika | TFF'den Süper Kupa açıklaması: Şehitler için saygı duruşu yapılacak, İstiklal Marşı okunacak - Resim : 1

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve  Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oyananacak olan Süper Kupa maçına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz" denildi.