Son dakika: Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu

Son dakika: Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Kuntz'tan boşalan teknik direktörlük görevine geçen yıl Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella getirildi.

Son dakika: Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda art arda alınan kötü sonuçlar ve kötü futbolun ardından  Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı. 

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bugün yapmış olduğu değerlendirme toplantısının ardından Sayın Kuntz ile iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde yolların ayrılması konusunda mutabakata varmıştır. Sayın Stefan Kuntz'a, A Milli Futbol Takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU 

Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından A Milli Futbol Takımızın emanet edildiği isim çok geçmeden belli oldu. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Kuntz'tan boşalan teknik direktörlük görevine geçen yıl Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella getirildi. 

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Tecrübeli teknik adam Montella ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Montella'nın kısa süre içerisinde görevine başlaması bekleniyor.