Manisa'da bir deprem daha

Kandilli Rasathanesi Manisa'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem kaydetti. Deprem İstanbul'dan da hissedildi. Saat 17:53'de Manisa Kırkağaç'ta 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Kandilli'ye göre Saat 14.26'da merkez üssü Manisa Kırkağaç olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak kaydetti.  Saat 17:53'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha geldi. 

AFAD'în verilerine göre Saat 17:53'de Manisa Kırkağaç'ta 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. 

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen deprem sonrası Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada herhangi bir yaralanma ve hasarın meydana gelmediği belirtildi.

Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan verilere göre Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 5.1, AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Manisa Valiliği açıklama yaptı. Herhangi bir yaralanma ve hasarın meydana gelmediği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"28.01.2020 tarihinde saat 14.26'da merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

 Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana

22 OCAK'TA 5.4 İLE SALLANMIŞTI

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 22 Ocak tarihinde 5.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Can kaybının yaşanmadığı, 3'ü balkon ve pencere gibi yüksek yerlerden atlayan, biri ise panik atak sonucu, toplam 4 kişiyi hastaneye kaldırılmış, 5 metruk bina da depremde hasar görmüştü. Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde AFAD tarafından 156 çadır kurulmuştu. Bu depremin ardından bölgede yüzlerce artçı sarsı yaşandı.