Son Nefesime Kadar nerede çekiliyor? Son Nefesime Kadar İstanbul'un hangi semtinde geçiyor?

Son Nefesime Kadar dizisinin çekildiği yer merak uyandırdı. Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Begüm Birgören, Ertan Saban, Rojda Demirer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi, İngiliz Happy Valley dizisinden uyarlandı.

Son Nefesime Kadar nerede çekiliyor? Son Nefesime Kadar İstanbul'un hangi semtinde geçiyor?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve küçük bir kasabada komiser olarak çalışan bir kadının hikâyesinin anlatıldığı Son Nefesime Kadar dizisi, beğeni topladı. BBC’nin BAFTA ödüllü Happy Valley dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar’ın konusu dikkat çekti.

SON NEFESİME KADAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

23 Şubat 2022 Çarşamba gününden itibaren FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Son Nefesime Kadar dizisi, İstanbul’un Şile ve Beykoz ilçesinin dışında farklı semtinde çekiliyor.

Daha önce de birçok yabancı yapımı Türk izleyicilerine kazandıran Hatice Meryem’in uyarladığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcılığını Efe İrvül ile Yaşar İrvül üstleniyor. Son Nefesime Kadar dizisinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

SON NEFESİME KADAR DİZİSİNİN KONUSU

Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca dünyası altüst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikâyesi anlatılıyor.

Son Nefesime Kadar nerede çekiliyor? Son Nefesime Kadar İstanbul'un hangi semtinde geçiyor? - Resim : 1

İNGİLİZ YAPIMI HAPPY VALLEY’DEN UYARLANDI

İngiliz yapımı Happy Valley’den uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi, 23 Şubat 2022 Çarşamba akşamından itibaren FOX TV ekranlarında yayın hayatına başladı.

Son Nefesime Kadar nerede çekiliyor? Son Nefesime Kadar İstanbul'un hangi semtinde geçiyor? - Resim : 2

İngiliz suç ve drama dizisi Happy Valley’de Yorkshire kasabasında yaşamını sürdüren polis çavuşu Catherine’nin başına gelenler anlatılır. Seneler önce kızını kaybeden Catherine, oğlu ve uyuşturucu tedavisi gören kardeşi ile ilgileniyor. Yıllardır hüküm süren uyuşturucu problemini çözmeye çalışan Catherine, bu esnada kasabada bir kaybolma vakasının meydana gelmesinin ardından zorlu bir mücadelenin içine girer.

SON NEFESİME KADAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Ferzan (Emre Kınay)
Mihri (Nurgül Yeşilçay)
Emel (Begüm Birgören)
Vedat (Ertan Saban)
Hazan (İpek Filiz Yazıcı)
Gökçe (Rojda Demirer)
Emre (Baran Bölükbaşı)
Ejder (Emre Bey)
Taner (Ahmet Saraçoğlu)
Cihangir (Bülent Alkış)
Suzan (Yeliz Akkaya)
Şükran (Aysun Metiner)
Türkü Su Demirel
Elif Ceren Balıkçı
(Taha Baran Özbek)
Birgül (Süreyya Güzel)
Adem (Bedir Bedir)
(Yağmur Öztürk)