Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda ediyor! Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu!

Son olarak Onur Bay ve Yüsra Geyik'in veda ettiği Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisinde 15 seneden beri başrol oynayan bomba ismin ayrılacağı iddia edildi. Diziden ayrılacak yıldız oyuncunun yeni projesi ise belli oldu.

Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda ediyor! Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu projesi olan Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da yaşanan ayrılıklarla isyan eden seyirci ortaya çıkan son haberlerle şaşkına döndü. 

İlk bölümü 31 Temmuz 2006 yılında ekrana gelen Arka Sokaklar kısa sürede ekranların fenomen yapımlarından biri haline geldi.

Çocukluğundan beri dizide Tekin Çoban olarak yer alan Onur Bay ve Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik de sezon finali bölümünde ayrılan bir diğer isim olmuştu. 

Özgür Ozan diziye veda ediyor

Sezonlardır yayınlanmaya devam eden ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’dan üzücü bir ayrılık iddiası geldi. Pek çok ismin gelip geçtiği dizide rol alan ve 15 senedir seyircilerin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Özgür Ozan'ın Arka Sokaklar'dan ayrılacağı iddia edildi.

Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda ediyor! Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu! - Resim : 2

 Ortaya atılan iddialara göre Ozan, yeni sezonda Netflix platformunda yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli yapımda rol alacak.