Elon Musk'ın şirketi Tesla’nın mühendisi TOGG'a hayran kaldı! Öve öve bitiremedi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'da çalışan mühendis TOGG'u öve öve bitiremedi. Tesla'da kalite mühendisi olarak çalışan Ramazan Zaybak, “Benim bakış açıma göre, bu araba üretim kalitesi açısından birçok kişiyi şaşırtacak. TOGG'un yaptıklarına büyük saygı duyuyorum" dedi.

Elon Musk'ın şirketi Tesla’nın mühendisi TOGG'a hayran kaldı! Öve öve bitiremedi

Yerli otomobil TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de görkemli bir açılışla üretim bandındaki ilk araç inmişti. TOGG, son olarak sosyal medya hesaplarından üretim aşamasına ilişkin bir video yayınlanmıştı

Söz konusu paylaşımda TOGG hesabından, "İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18'inde sosyal medya hesaplarımızdan, TOGG Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık. Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız" ifadeleri kullanıldı.

Elon Musk'ın şirketi Tesla’nın mühendisi TOGG'a hayran kaldı! Öve öve bitiremedi - Resim : 1

Tesla’nın Türk mühenisi TOGG’u öve öve bitiremedi

Tesla mühendisi Ramazan Zaybak da videoyu izleyerek bir yorum yaptı. Zaybak, "Elektrikli araç devi Tesla'nın kıdemli kalite mühendisi Zaybak, Togg videosunun altına, "Bu videoda gördüğünüz her şey kesinlikle 'son teknoloji' otomotiv endüstrisi standartlarını karşılamaktadır. Benim bakış açıma göre, bu araba üretim kalitesi açısından birçok kişiyi şaşırtacak. Togg'un yaptıklarına büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Elon Musk'ın şirketi Tesla’nın mühendisi TOGG'a hayran kaldı! Öve öve bitiremedi - Resim : 2