Son şakasını yapan maymunun görüntüleri sosyal medyada gündem oldu

Bir şeylerle meşgul olan arkadaşına gelip bir anda şaka yapan maymunun görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Muzip maymun, arkası dönük bir şekilde bir şeylerle uğraşan arkadaşının yanına sessizce yaklaşıp bir tane vurdu ve kaçmaya başladı. Sinirlenen diğer maymun ise onu ormanın içinde kovalamaya başladı. Yerli Kaşif isimli sosyal medya hesabında paylaşılan kısa video, izleyenleri kahkahalara boğdu.

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla gündem olan Yerli Kaşif, hayvan belgesellerinden alınan kısa videolara seslendirme yaparak paylaşım yapıyor. Oldukça komik ve eğlenceli olan paylaşımlar yüzbinlerce kişi tarafından izleniyor.

SON ŞAKASINI YAPAN MAYMUN

Yerli Kaşif, son yaptığı paylaşımda arkadaşına son şakasını yapan maymun videosunu seslendirdi. 7 saniyelik video izleyenleri kahkahalara boğdu. Yerli Kaşif'in, kendisine has üslubu hayvan görüntüleriyle birleşince ortaya farklı bir içerik serisi çıktı. Son şakasını yapan maymun videosunda ise arkadaşının yanına gelip sinsice ona vurduktan sonra arkadaşı tarafından kovalanan maymunun görüntüleri kullanıldı. Yerli Kaşif o görüntülere, "Rahmetli çok yaman şakacıydı, ama elinin ayarı yoktu. Parçalarını tabuta lego gibi dizdiler" şeklinde bir seslendirme yaptı. Video, kısa sürede yüzbinlerce kez izlendi.