Ali Atay’ın yeni dizisi Son Yaz'ın yayın tarihi belli oldu! Son Yaz dizisi oyuncuları kim?

FOX TV ekranlarında yeni bir dizi hazırlığı var. Ekranların yeni dizisi Son Yaz Cuma akşamı 20:00'de ilk bölümü ile seyirciyle buluşacak. Son Yaz dizisi oyuncuları kimler?

Ali Atay’ın yeni dizisi Son Yaz'ın yayın tarihi belli oldu! Son Yaz dizisi oyuncuları kim?

Yeni sezonun heyecanla beklenen dizisi Son Yaz için geri sayım başladı. FOX TV ekranında seyirciyle buluşacak olan dizinin tanıtım fragmanları yayınlandı. O3 Medyanın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristliğini Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üstlenecek. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel’i görüyoruz.

Son Yaz dizisi konusu ne?

Savcı Selim Kara idealist ve gözü kara bir insandır. Suç dünyası içerisinde aktif rol alan, başını sürekli belaya sokmaktan kaçınmayan Akgün ise avare bir hayat sürmektedir. Savcı Selim ve Akgün’ün yolları tesadüf eseri kesişir. Savcı Selim, Akgün’ü ailesinin yanına Çeşme’ye getirir. Adalet, intikam ve aile bağları gibi temaların işlendiği Son Yaz dizisinin yayın tarihi ise merak konusu oldu.

Son Yaz çekimleri nerede yapılıyor?

Son Yaz’ın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başladı, İzmir Çeşme’de devam edecek.

Son Yaz dizisi ne zaman başlayacak?

2021 yılında ekran yolculuğuna başlaması planlanan dizi Cuma akşamı 20:00'de ilk bölümü ile seyirciyle buluşacak.

Oyuncu kadrosu

Dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan paylaşırken onlara Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler de eşlik edecek.

Son Yaz Fragmanı izle!