Son yenilgi bardağı taşırdı! Milli Takım’da taşlar yerinden oynayacak… Stefan Kuntz gidiyor, Sergen Yalçın geliyor!

A Milli Takım’da Hırvatistan yenilgisi sonrası Stefan Kuntz’un görevine son verileceği, yerine ise Sergen Yalçın’ın geçeceği iddia edildi.

Son yenilgi bardağı taşırdı! Milli Takım’da taşlar yerinden oynayacak… Stefan Kuntz gidiyor, Sergen Yalçın geliyor!

A Millî Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan’ı 2-1 yenmesinin ardından dün grubun ikinci maçına çıktı. Milliler, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda konuk ettiği Hırvatistan'a gollerini 20. ve 45+4. dakikalarda Mateo Kovačić’in attığı gollerle 2-0 yenildi.

Son yenilgi bardağı taşırdı! Milli Takım’da taşlar yerinden oynayacak… Stefan Kuntz gidiyor, Sergen Yalçın geliyor! - Resim : 1

DEĞİŞİKLİKLERİ TARTIŞMA YARATTI

Maçta Stefan Kuntz’un kararları tartışma yarattı. Mücadele 1-0 iken Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı sonrası orta sahaya yaratıcı bir ismin alınması beklenirken İsmail Yüksek oyuna girdi. Taraftarların Arda Güler’in oyuna girmesi istemesi Kuntz tarafından böylece reddedildi.

Arda Güler, 67.dakikada Orkun Kökçü’nün yerine oyuna dahil olarak iyi bir performans sergilese de yenilgiye engel olamadı.

Son yenilgi bardağı taşırdı! Milli Takım’da taşlar yerinden oynayacak… Stefan Kuntz gidiyor, Sergen Yalçın geliyor! - Resim : 2

İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Maçın son anlarında ise Teknik Direktör Stefan Kuntz ve TFF yönetimi istifaya çağrıldı. Maçta bunlar yaşanırken Alman hocanın durumu da tartışılamaya başlandı.

SERGEN YALÇIN İDDİASI

Sabah’ın haberine göre Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yollar ayrılacak ve yerine son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın getirilecek.

Son yenilgi bardağı taşırdı! Milli Takım’da taşlar yerinden oynayacak… Stefan Kuntz gidiyor, Sergen Yalçın geliyor! - Resim : 3

SERGEN YALÇIN’DAN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra henüz herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı. Kısa süre önce tv100’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk olmuştu.

Yalçın, "Ayrıldıktan hemen sonra teklifler geldi. 3 büyük takımdan gelmedi. Yurt dışından Katar'dan falan teklif geldi ama kabul etmedim. Ben daha çok kupa kazanırım. Ben, bizim ekibimiz daha çok kupa kazanırız. Yazın bunu bir yere. Milli takımdan hiçbir teklif almadım ve görüşme yapmadım" ifadelerini kullanmıştı.

MURAT ŞAHİN'DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Sergen Yalçın'ın ekibinde yer alan Murat Şahin, bir süre önce Radyospor'a konuk olmuş ve "Ekip olarak milli takımın başına mı geçiyorsunuz" sorusuna, "Şimdilik buna cevap vermeyeyim" şeklinde yanıt vermişti.