Yıllar sonra ortaya çıktı! Ünlü oyuncu meğerse figüranmış!

Son yıllarda rol aldığı yapımlarla adını zirveye çıkaran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında ortaya çıkan gerçek, şoke etti. Yıldız isim meğerse yıllar önce Arka Sokaklar ve Recep İvedik'te figüran olarak yer almış.

Yıllar sonra ortaya çıktı! Ünlü oyuncu meğerse figüranmış!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un Arka Sokaklar ve Recep İvedik'te figüran olarak rol aldığı görüntüler sosyal medyada olay oldu.

Yakışıklı oyuncu Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisiyle tanımış olsa da asıl çıkışını Medcezir dizisindeki Yaman karakteriyle yapmıştı. Türk dizi ve sinema sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen Çağatay Ulusoy sektöre figüran olarak başladığının görüntülerinin ortaya çıkması sosyal medyada olay oldu.

Best Model of Turkey yarışmasındaki başarısıyla ses getirmiş olsa da Çağatay Ulusoy birçok dizide figüran olarak rol alması bugünlere gelmesini sağladı. 

Yıllar sonra ortaya çıktı! Ünlü oyuncu meğerse figüranmış! - Resim : 1

Türkiye'nin gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin ilk filmlerinden birinde arkada görünen genç figüran aslında Çağatay Ulusoy.  O dönemlerde lise öğrencisi olan Çağatay Ulusoy'un oyunculuk sevgisi genç yaşlarda başladı.

Çağatay Ulusoy'un figüranlık macerası Recep İvedik serisiyle de sınırlı değil. Kanal D'nin yıllardır başarıyla süren dizisi Arka Sokaklar'da da figüran olarak yer aldı.

2010 yılında Ulusoy'un hayatını değiştiren olay ise The Best Model of Turkey'de yarıştıktan sonra gelen oyunculuk teklifi oldu. Yarışmada birinci olan Çağatay Ulusoy'a o gece "Adını Feriha Koydum" dizisinde başrol teklif edildi.

Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Emir karakteriyle büyük çıkış yapan Çağatay Ulusoy'un yükselişi o günden sonra bir daha durmadı. Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Çağatay Ulusoy dizi boyunca gündemden hiç düşmedi.

Kariyer basamaklarını adım adım tırmanan yakışıklı oyuncu başarısıyla zirveye ulaştı ve Netflix'teki dizisiyle bir dünya yıldızı haline geldi. Hakan: Muhafız dizisiyle adını dünyaya duyurmayı başardı.