Songül Öden yıllar sonra Gümüş dizisinde başrol paylaştığı Kıvanç Talıtuğ hakkında itirafta bulundu

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Songül Öden eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yıllar sonra itirafta bulundu. " 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar' diyorlardı o zaman üzülüyordum. Yeni mezun olmuştum, küçüğüm haliyle. İnsanlar da çok acımasız" dedi.

Songül Öden yıllar sonra Gümüş dizisinde başrol paylaştığı Kıvanç Talıtuğ hakkında itirafta bulundu

Bir döneme damga vuran, şimdilerin vazgeçilmez oyuncularının yer aldığı Gümüş dizisi başrolü Songül Öden katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı ve güzel oyuncu, "TV'de ilk yer aldığın ve ortalığı yıkan proje 'Gümüş'. Başlarken bu kadar konuşulacağını biliyor muydun?" sorusuna yanıt verdi ve itiraflar ardı ardına geldi. 

Songül Öden yıllar sonra Gümüş dizisinde başrol paylaştığı Kıvanç Talıtuğ hakkında itirafta bulundu - Resim : 1

"Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar?"

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Gümüş dizisi hakkında, "Ankara'dan yeni mezun olmuştum. Okulu birincilikle bitirmiştim, çok idealistim ve derdim tiyatro yapmaktı" diyerek itiraflarda bulundu. Güzel oyuncu Öden, "Beni seçtiler, hiçbir şey bilmiyordum. Karşımda Kıvanç ile oynuyordum. Dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum, eleştiri ile hakaretin karıştırıldığını da bilmiyorum. 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar?' diyorlardı. İnsanlar çok acımasız" ifadelerini kullandı.

Songül Öden yıllar sonra Gümüş dizisinde başrol paylaştığı Kıvanç Talıtuğ hakkında itirafta bulundu - Resim : 2

"Başkasına yapıldığında da utanç duyuyorum"

'Oğlum' dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Songül Öden, "Türkiye'de eleştirinin ne olduğunu bilmeyen insanlar var. Eleştiri gerçekten bir sanat, eleştirmenlik de bir meslek. Bir şeyi ya çok övmek ya da mahvetmek, yok etmek, varlığını ortadan silmek üzerine bir sistem var. Çok mutluyum, takdir gören bir oyuncuyum ama sadece bana değil, başka birine de yapıldığında utanç duyuyorum" dedi.

Songül Öden yıllar sonra Gümüş dizisinde başrol paylaştığı Kıvanç Talıtuğ hakkında itirafta bulundu - Resim : 3Songül Öden şu sıralar, dijital platform dizisi olan Onur Saylak ve Hakan Günday imzalı Uysallar dizisi ile izleyiciyi etkilemeyi başardı.