Sosyal medya bunu konuşuyor! Saatlerce sürtünerek şekil verdi, 'dönen çamur' 8.2 milyon dolara satıldı

Sosyal medya ‘dönen çamur’ eseri için ödenen inanılmaz ücreti konuşuyor. Bir kişinin sanat eserine ödediği 8.2 milyonluk ücretin ardından sanatçının taburenin üzerinde devasa bir çamur kütlesine nasıl şekil verdiğine ilişkin anlar paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarından videoya mizahi yorumlar geldi.

Sosyal medyada dünyaca ünlü 'dönen çamur' eserinin ortaya çıkış anlarının paylaşılması üzerine isimsiz bir kişinin sanat eseri için ödediği 8.2 milyon dolarlık ücret yeniden konuşulmaya başlandı. Görüntülerde sanatçının bit taburenin üzerine çıkarak önünde devasa çamur kitlesine sürtünerek onu şekillendirdiği anlar yer aldı.

Sosyal medya bunu konuşuyor! Saatlerce sürtünerek şekil verdi, 'dönen çamur' 8.2 milyon dolara satıldı - Resim : 1

Yüzünü, ellerini ve bazı durumlarda bedeninin tamamını kullanan sanatçının eserinin 8.2 milyon dolarla satılması sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere yorum yapmayı ihmal etmedi.

Sosyal medya bunu konuşuyor! Saatlerce sürtünerek şekil verdi, 'dönen çamur' 8.2 milyon dolara satıldı - Resim : 2

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Ben de bir sanatçı olabilirim" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Metrobüste her gün bunu yaşıyorum" yorumunu yaptı.