Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda otomatik silah, tabanca ve hassas terazinin ele geçirildiği açıklandı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay (32), İstanbul Emniyeti'ne bağlı olan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından operasyonla gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı - Resim : 1

Eski eşi Mehmet Bilir ile yaşadığı alacak-verecek tartışması sürerken önce Gebze, ardından da Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan güzellik merkezleri kurşunlanan Ece Ronay'ın, 28 Kasım 2023 tarihinde eski eşi Mehmet Bilir'e ait olan İstanbul Pendik'teki güzellik salonunun motosikletli ve kasklı bazı kişiler tarafından kurşunlanması olayı ile ilgili olarak gözaltına alındığı vurgulandı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı - Resim : 2

İddialara göre Ece Ronay aynı zamanda 1 Aralık 2023 tarihinde Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde faaliyet yürütülen oto galerisine yine motosikletli ve kasklı kişiler tarafından ateş açılması olayıyla da yine "Azmettirici" olarak suçlanıyor.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı - Resim : 3

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.