Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezine ikinci saldırı

Bağdat Caddesi'nde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi kurşunlandı. Polis, şüpheli ya da şüpheliler hakkında çalışma başlatırken; dün de Ece Ronay'a ait başka bir şubeye silahlı saldırı gerçekleştirilmişti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezine ikinci saldırı

Söz konusu olay, sabah erken saatlerinde Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.

Pazar günü kapalı olan güzellik merkezine sabah gelen çalışanlar camdaki kurşun izlerini fark etti. İhbar üzerine çok sayıda ekip gönderildi ve iş yerine 3 kurşun isabet ettiği belirtildi.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezine ikinci saldırı - Resim : 1

Polis güvenlik şeridi çekerek çalışma yaptı. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay olayla ilgili ifade vermek üzere polis merkezine gittiğini öğrenildi.

ÖNCEKİ GÜN DE BAŞKA BİR ŞUBESİ KURŞUNLANMIŞTI

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Ronay'a ait güzellik merkezi de dün kurşunlandı.

Ronay, dün Gebze'deki iş yerinin kurşunlanması ve kendisiyle ilgili açıklama yapmış şu ifadeleri kullanmıştı:

“Diğer fenomenlerin kimlere bulaştığı, ne işler yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Çünkü maddi durumumdan da şube sayımdan da göründüğü üzere hiçbir şekilde ben bu işlere bulaşmadım. Kimseyi zan altında bırakmak istemesem de bu eylemin kimlere hizmet ettiği aşikar. Bu olaya azmettirenler de dahil olmak üzere tüm faillerinin yakalanması için elimden gelen tüm gayreti göstereceğime kimsenin şüphesi olmasın”