Youtube fenomeni Enes Batur'a büyük şok! Video yüklemesi yasaklandı!

Ünlü YouTuber Enes Batur'dan takipçilerine kötü haber geldi. Sosyal medya fenomeni Batur'un YouTube'a video yüklemesi yasaklandı. 22 yaşındaki genç yıldız ise bu karara isyan etti. İşte detaylar...

Youtube fenomeni Enes Batur'a büyük şok! Video yüklemesi yasaklandı!

Türkiye'nin en çok takipçiye sahip YouTuber'ları arasında yer alan Enes Batur, 'Topluluk Kuralları' ihtarları gerekçesiyle YouTube'dan ceza aldı. Sosyal medya fenomeninin YouTube'a video yüklemesi yasaklandı.

Yıllardır yayınladığı videolarla YouTube'da 15 milyon aboneye ulaşan Enes Batur, aldığı cezayla büyük şok yaşadı. YouTube'a video yüklemesi yasaklanan 22 yaşındaki fenomen, sosyal medyada yaptığı paylaşımla bu karara isyan etti.

15 milyon aboneye ulaştığı için YouTube için özel video hazırlayan Batur, 'Topluluk Kuralları ihtarları nedeniyle şu anda video yükleyemezsiniz" uyarısını aldı.

Youtube fenomeni Enes Batur'a büyük şok! Video yüklemesi yasaklandı! - Resim : 2

"YouTube'a video yüklemem yasaklandı"

Duruma Instagram hesabından isyan eden fenomen, "Sinir krizi geçireceğim gerçekten. Beş yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube'a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım bakalım, dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Youtube fenomeni Enes Batur'a büyük şok! Video yüklemesi yasaklandı! - Resim : 3

Aracının içinde çektiği bir selfie'yi de takipçileriyle paylaşan Enes Batur, "Moralim bozukken story falan atasım gelmiyor hiç" mesajını yazdı.