Sosyal medya fenomeninin trajik ölümü! Takipçilerini uyarmıştı, kendisi aynı sebepten öldü

Sosyal medyada içerik üreten Hüseyin Pirinççi, iki hafta önce takipçilerini iş kazaları hakkında bilgilendiren bir video yayınlamıştı. Pirinççi, uyarıda bulunduğu makineye bacağını kaptırıp ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sosyal medya fenomeninin trajik ölümü! Takipçilerini uyarmıştı, kendisi aynı sebepten öldü

Afyonkarahisar'da yaşayan Hüseyin Pirinççi (22), bir yandan tuğla fabrikasında çalışıyor bir yanda sosyal medyada içerik üretiyordu. Genç adam 2 hafta önce, iş kazalarına karşı takipçilerini uyaran bir video çekmişti. Dün gece çalıştığı tuğla fabrikasında, çektiği videoda bahsettiği makineye bacağını kaptıran Pirinççi, ağır yaralandı.

İş arkadaşlarının yardımı ile hastaneye kaldırılan fenomeni kaldırıldığı hastanede doktorların tğm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karaaslan köyünde defnedilen gencin, çektiği videoda  ölümüne sebep olan makine hakkında, "Arkadaşlar şu düğmeleri görüyorsunuz değil mi? Bunları bastığınız zaman kafanızı Paris’ten, bedeninizi bizim köyden toplarlar." diyerek takipçilerini uyarmıştı.

İş kazasında hayatını kaybeden Pirinççi'nin ölümü hakkında, alıştığı fabrikada jandarma ekipleri tarafından 20’ye yakın kişinin ifadesi alınırken, olayla ilgili 2 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.