Sosyal medya hesabından duyurdu! Eski Fenerbahçeli golcü, futbolu bıraktı! “Futbolun diğer alanlarında çalışmalarıma başlayacağım”

Kariyerinde Fenerbahçe, Kayserispor ve MKE Ankaragücü gibi önemli takımların formasını giyen İlhan Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını duyurdu. Parlak, “Süper Lig'de en çok forma terletmiş sporculardan birisi olarak futbolun diğer alanlarında başarılı olmak için İngiltere'de çalışmalarıma başlayacağım” dedi.

Sosyal medya hesabından duyurdu! Eski Fenerbahçeli golcü, futbolu bıraktı! “Futbolun diğer alanlarında çalışmalarıma başlayacağım”

İlhan Parlak, sosyal medya hesabından, RHG Enertürk Enerji Stadı'nda kendi taraftarının önünde Kayserispor formasıyla olan bir fotoğrafını paylaşarak emeklilik kararını duyurdu.

Süper Lig kariyerinde 393 maça çıkarak 67 gol atıp, 33 yapan forvet oyuncusu Parlak, şu ifadeleri kullandı:

"Futbolculuk kariyerimi başlangıcım olan Kayserispor formasıyla noktalamak istiyorum. Hikayemde emeği olan herkese teşekkür ederim. 50'den fazla teknik direktör ile çalışmış, Süper Lig'de en çok forma terletmiş sporculardan birisi olarak futbolun diğer alanlarında başarılı olmak için İngiltere'de çalışmalarıma başlayacağım. Sevgilerimle."

Sosyal medya hesabından duyurdu! Eski Fenerbahçeli golcü, futbolu bıraktı! “Futbolun diğer alanlarında çalışmalarıma başlayacağım” - Resim : 1

KAYSERİSPOR’DAN İLHAN PARLAK İÇİN PAYLAŞIM

Kayserispor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Profesyonel futbol hayatına kulübümüzde başlayan, şanlı formamız altında 162 karşılaşmaya çıkan ve takım kaptanlığı görevini üstlenen ilhan Parlak'a kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Sosyal medya hesabından duyurdu! Eski Fenerbahçeli golcü, futbolu bıraktı! “Futbolun diğer alanlarında çalışmalarıma başlayacağım” - Resim : 2

İLHAN PARLAK’IN KARİYERİ

Kariyerine Kayserispor'da başlayan Parlak; Fenerbahçe, Ankaraspor, MKE Ankaragücü, Karabükspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor formaları giymişti.

Sosyal medya hesabından duyurdu! Eski Fenerbahçeli golcü, futbolu bıraktı! “Futbolun diğer alanlarında çalışmalarıma başlayacağım” - Resim : 3