Sosyal medyadan tanıştığı kadın “Gel cinsel ilişkiye girelim” diye çağırdı, sonrası ürkütücü

Adana'da yaşayan bir genç, sosyal medyadan tanıştığı kadının “Gel cinsel ilişkiye girelim” çağrısına uymasının ardından buluşmaya gitti. Ancak beklemediği bir tablo ile karşılaşan genç, kadının yanındakiler tarafından hem gasp edildi, hem de saldırıya uğradı.

Sosyal medyadan tanıştığı kadın “Gel cinsel ilişkiye girelim” diye çağırdı, sonrası ürkütücü

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda Mustafa B., sosyal medyadan Elvan U.ile tanışarak para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. Kadın Mustafa B.’yi mahallesine çağırdı. O esnada Elvan U.’nun arkadaşları adamı hem gasp etti hem de bacağından bıçakladı

.Sosyal medyadan tanıştığı kadın “Gel cinsel ilişkiye girelim” diye çağırdı, sonrası ürkütücü - Resim : 1
12 BİN TL PARASINI ALDILAR
 
Mustafa B. ile Elvan U., sokakta sohbet ederken yanlarına Baver K. ile kardeşi Sedat K. geldi. Kardeşler, 'Sen bizim kız arkadaşımıza sarkıntılık mı yapıyorsun' diyerek Mustafa B.'yi dövüp, bacağından bıçakladı. Mustafa B.'nin cebindeki telefonunu ve 12 bin TL parasını alan şüpheliler, kaçtı.

Motosikletiyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Mustafa B., tedavisinin ardından taburcu oldu. Mustafa B.'nin şikayeti üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Elvan U., Baver K. ile Sedat K.'yi saklandıkları adrese yapılan baskınla gözaltına aldı.