Sosyal medyayı ikiye bölen pozlar! Hande Soral'dan hamilelik pozları

Yer aldığı dizilerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Hande Soral, şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son gönderilerle platformları adeta ikiye böldü. Bazı hayranları yanında dururken bazı hayranları ise karşıt görüşteydi.

Sosyal medyayı ikiye bölen pozlar! Hande Soral'dan hamilelik pozları

Hande Soral'ın hamilelik pozlarını paylaştı. Paylaşımını abarttığını düşünen kullanıcılar ve ünlü ismin hayranları, yoğun bir tartışmaya girdi. İşte, Hande Soral'ın ortalığı karıştıran son paylaşımlarına dair merak edilen tüm detaylar.

Hamilelik nedeniyle bir süredir, hiç bir teklifi kabul etmeyen Hande Soral, hamilelik süreci şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarını bilgilendiriyor ve yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Hande Soral tarafından paylaşılan yeni hamilelik görüntüleri, sosyal medyayı da ikiye böldü.
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullandığı bilinen Hande Soral, hamilelik pozlarını fazla kaçırınca sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Ünlü isim, kendisine tebrik eden ve beğenilerini esirgemeyen hayranlarının yanı sıra birçok kullanıcı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sosyal medyayı ikiye bölen pozlar! Hande Soral'dan hamilelik pozları - Resim : 1

Hande Soral'dan karnı burnunda pozlar

Geçtiğimiz yıllarda dünya evine giren ve şimdilerde çocuğunu kucağına alabilmek için gün sayan Hande Soral, hamilelik sürecini sıklıkla sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyordu. Ünlü ismin paylaşımlarına binlerce beğeni gelirken yorumlar da eksik olmadı.

Son günlerde onlarca hamilelik anısını paylaşan ve bu nedenle eleştirilerin odak noktası haline gelen Hande Soral, yeni paylaşımlar yeni paylaşımlar yapmaya da devam ediyor.

Sosyal medya ikiye bölündü

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya da güçlü isimlerden biri olduğu bilinen Hande Soral, geçtiğimiz günlerde paylaştığı yeni hamilelik pozlarıyla sosyal medya kullanıcılarının kendi aralarında tartışmalarına neden oldu.

Sosyal medyayı ikiye bölen pozlar! Hande Soral'dan hamilelik pozları - Resim : 2

Bazı kullanıcılar, Hande Soral’ın gönderilerini çok abarttığını ifade ederken bazıları bu pozların oldukça normal olduğunu ifade ettiler.

Ayrıca kullanıcılar, eleştirilerini yorumlar üzerinden belirtmeyi de ihmal etmediler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Hande Soral’ın hamilelik paylaşımlarına devam edip etmeyeceğini merakla beklemeye başladılar.