Sultanbeyli'de billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı!

Sosyal projelere önem veren Sultanbeyli Belediyesi, şimdi de ilçede vatandaşların maskeye kolaylıkla ulaşmalarını sağlamak amacıyla farklı bir çalışmaya imza attı.

Sultanbeyli'de billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı!

Sultanbeyli Belediyesi, kış aylarında vatandaşların pandemi sürecini daha rahat geçirmeleri amacıyla bilbordların üzerine kare kod yerleştirdi. Kare kodu okutan vatandaşların talebi doğrultusunda belediye ekipleri tarafından, evlere maske ve dezenfektan ücretsiz bir şekilde teslim edilecek.

Sultanbeyli'de billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı! - Resim : 1

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Sultanbeyli Belediyesi olarak soğuk kış günlerinde vatandaşlarımıza yeni bir hizmetimizi daha ulaştırmak istiyoruz. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızı bilgilendirmek için bütün mahallelerimizde bulunan billboardlarımıza maske mesafe temizlik uyarılarımız vardı. Şimdi de billboardlarda oluşturduğumuz QR kodları var. İhtiyacı olan vatandaşlar QR kodunu telefonlarına okuttukları takdirde iletişim bilgilerini verdiğinde hemen çalışma arkadaşlarımızın sistemine düşmüş olacak" dedi.