Kimya sektörü ve tutkal piyasalarında tanınan iş insanı ve gezgin Burak Özberk ile Burçak Özberk'in evlilik birliğinin sona ermesine neden olan olay, Burçak Özberk’in günlüğüne yazdığı notlar oldu.
Burak Özberk, 18 Mart’ta eşi Burçak Özberk’in kendi el yazısıyla yazdığı günlüğü buldu ve okudu.
Burçak Özberk, günlüğüne eşini oyuncu Müge Boz’un eşi basketbolcu Caner Erdeniz ve basketbolcu Gökhan Şirin’le aldattığını, iki basketbolcuyla da ayrı ayrı ilişki yaşadığını, Erdeniz ve Şirin ile duygusal ve fiziksel yakınlaşmalar yaşadığını yazdı.
"ZİNA YAPTIĞINI AÇIKÇA İFADE ETMİŞTİR"
Burak Özberk, dilekçede özetle şu iddialara yer verdi:
"Aşık olduğum, yıllardır maddi ve manevi olarak her çabayı gösterip hayatımın merkezi haline getirdiğim eşimin ihanetini öğrendim. Günlükleri okuduğumda hayatım geri dönülmez bir şekilde sarsılmıştır. Günlükte görüldüğü üzere yıllardır sadakatsiz bir hayat süren eşim beni, giderlerini benim ödediğim tatillerde ve evde aldattığını, zina yaptığını açıkça ifade etmiştir.
100 MİLYON LİRA TAZMİNAT DAVASI!
Eşim beni sponsor olarak kullanmıştır. Çocuğumuzun velayetinin bana verilmesini ve Burçak Özberk’in 50 milyon lira maddi, 50 milyon lira da manevi olmak üzere toplam 100 milyon lira tazminata hükmedilmesini istiyorum."