Soy ağacını araştırmak için DNA testi yapan adam, hayatının şokunu yaşadı! Korkunç durumu öğrenen sevgilisi o gerçeği kaldıramadı

Sosyal medya platformu Reddit’te DNA testi yaptıran bir adamın başından geçenleri anlattığı olay çok konuşuldu.

Soy ağacını araştırmak için DNA testi yapan adam, hayatının şokunu yaşadı! Korkunç durumu öğrenen sevgilisi o gerçeği kaldıramadı

DNA testi denince akla gelen ilk şeylerden biri akrabalık ilişkilerinin ortaya çıkması için yapıldığıdır. Ancak bir çiftin sadece eğlence olarak yaptırdığı DNA testinin sonucu hayatlarını alt üst etti.

Sosyal medya platformu Reddit’te paylaşılan olayda 27 yaşındaki kadın ve 26 yaşındaki erkek, test sonucu ailesinin soy ağacını öğrendi. Olay tam olarak buradan itibaren başladı.

KORKUNÇ GERÇEKLE YÜZLEŞTİ

Olayı anlatan erkek, Reddit’teki gönderide şu ifadeleri kullandı: "Bir ay önce kız arkadaşım ve ben, soy ağacımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için Ancestry.com tarafından sunulan DNA testini yapmanın eğlenceli olacağını düşündük. Size gerçekten çok fazla bilgi veriyorlar ve gözden geçirmesi biraz zaman aldı. Onunla çok eğleniyorduk ama sonra atalarımdan biri hakkında öğrendiğim bir şey, kız arkadaşımı kaybetmeme neden oldu. Soy ağacımda tanımadığım birkaç isim vardı ve biraz araştırma yaptıktan sonra atalarımdan birinin kötü şöhretli bir seri katil olduğu ortaya çıktı.”

AİLESİ KATİLİN AİLE SOYUNDAN ÇIKARILMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPTI

Anlaşılır bir şekilde adam bu bilgi karşısında dehşete kapıldı ve bu konuda ne bildiklerini öğrenmek için ailesinin yanına gitti. Aile seri katil olan kişinin aile soyundan çıkarılması için her şeyi yaptı. Kız arkadaşı bu durumdan açıkça rahatsız olmuştu, ama sonunda onun bunu atlatacağını düşündü.

KIZ ARKADAŞI GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE DEĞİŞTİ

Adam, kız arkadaşının bu gerçeği kaldıramadığı için kendisinden ayrıldığını belirterek, “Bu hafta sonu kız arkadaşım benimle ciddi bir tartışma yapmak için buluşmak istedi. (O) bir seri katille akraba olduğum gerçeğiyle baş edemediği için benden ayrıldı. Beni çok sevdiğini söyledi ama çok kötü biriyle aynı kana sahip olduğum gerçeğini açıkladı” dedi.