Soyguncu sert kayaya çarptı! Kahraman veznedar

Bir PTT şubesine giren soyguncu silahını doğrulttuğu kadın veznedardan kasadaki paraları istedi. Ancak soyguncu sert kayaya çarptı. Kadın veznedar soyguncuya direndi ve alarm butonuna bastı. Veznedera ateş eden soyguncu çareyi kaçmakta buldu. Görüntülere tv100 muhabiri Levent Albayrak ulaştı.

Yüzünde sağlık maskesi ile müşteri gibi geldi. Belindeki silahı çıkartıp veznedara doğrulttu. Ancak karşısındaki kadın veznedar sert kaya çıktı. Bir anda yerinden fırladı, alarm butonuna bastı.

Kasadaki paraları isteyen gaspçıya direnen veznedar cama vurarak o sırada devriye gezen polisten yardım istedi. 20 saniye kalabildiği PTT şubesinden bir kuruş para alamayan gaspçı veznedara ateşe ederek kaçtı. Kahraman veznedar neyse ki olaydan yara almadan kurtuldu.

Ümraniye’de bulunan PTT şubesinde kadın veznedar yalnızdı. Diğer çalışanlar öğle paydosundaydı.

Bu sırada içeriye bir kişi girdi. Kafasında şapka yüzünde sağlık maskesi olan soyguncu bir anda belindeki silahı çıkardı. Veznedar kadına doğrulttu.

Karşısında silahlı şahsı gören veznedar kadın neye uğradığını şaşırdı. Silahlı gaspçı veznedar kadından kasadaki tüm paraları vermesini istedi.

Elindeki poşeti uzattı. Oturduğu yerden kalkan kadın, yan kasaya geçerek kasanın kilitli olduğunu söyledi. Gaspçı ise kasayı açması için çalışanı silahla tehdit etti.

Kendisine silah doğrultulmasına karşı kasaya yaklaşan kadın son bir hamleyle alarm butonuna bastı.

Bu sırada devriye gezen Ümraniye asayiş ekipleri PTT şubesinin önünden geçiyordu. Gaspçı polisi görünce panik yaptı.

Veznedar kadın gaspçının panik yaptığını görünce camlara vurarak polislerden yardım istedi.

Kahraman veznedarın paraları vermekte direnmesi ve yardım istemesi üzerine soyguncu kadının üzerine bir el ateş etti.

Soygunu yapamayacağını anlayan silahlı gaspçı 20 saniye kaldığı PTT şubesinden hiçbir şey alamadan kaçtı.

Kısa sürede olay yerine gelen Ümraniye Asayiş Büro ekipleri güvenlik kameralarını inceledi.

Şahsın eşkalini belirledi. Sokak çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarda ise silahlı gaspçının yaya olarak kaçış anları belirlendi.

Silahlı soyguncunun hiçbir şey olmamış gibi sokaklarda dolaşması dikkat çekti.

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ve Ümraniye polisinin ortak çalışmaları sonucu gaspçının kimliği kısa sürede belirlendi. Mesut S. saklandığı evde yakalandı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Mesut S. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.