Soykırımın en canlı kanıtı henüz 16 aylık Melisa bebek! Ailesinden tam 68 kişi katledildi! Yürümeye yeni başlamışken felç kaldı…

İsrail ablukasında bulunan Gazze’de yapılan soykırım tüm dünyanın tepkisini çekti. Soykırımın en canlı örneği ise henüz 16 aylık Melisa bebek oldu. Ailesiyle uykudayken evi bombalanan Melisa bebek, ailesinden tam 68 kişiyi kaybetti. Omuriliğine saplanan çok sayıda şarapnel parçası bulunan Melisa bebek, henüz yürümeye yeni başlamışken felç kaldı.

Soykırımın en canlı kanıtı henüz 16 aylık Melisa bebek! Ailesinden tam 68 kişi katledildi! Yürümeye yeni başlamışken felç kaldı…

İsrail ablukasında olan Gazze’de çok sayıda sivil vatandaş katledildi. Dünyanın tepki gösterdiği soykırımın en canlı örneği ise henüz 16 aylık olan Melisa bebek oldu.

SOYKIRIMIN EN CANLI KANITI!

İsrail ordusu, Melisa bebeğin ailesinden tam 68 kişiyi katletti.

UYKUDA YAKALANDILAR

İşgal ordusu, geçtiğimiz günlerde 16 aylık Melisa Joudah ve ailesinin yaşadığı dört katlı evi vurdu. O anlarda Melisa ve ailesi uykudaydı. Daha yeni yeni yürümeye başlayan Melisa, enkazdan çıkarılırken tamamen hareketsiz ve sessizdi. Küçük kızın öldüğü sanıldı. Ancak şarapnel parçaları Melisa'nın omuriliğine saplandığı için hareket edemiyordu.

ÇOK SAYIDA ŞARAPNEL PARÇASI VAR

Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi ortopedi bölümü başkanı Dr. Ayman Harb'a göre Melisa'nın acilen yurt dışında tıbbi tedaviye ihtiyacı var. Küçük kızın omurunda çok sayıda şarapnel parçası olduğunu ve omuriliğinde kırıklar olduğunu belirten Harb, Melisa'nın göğüsten aşağısının felç olduğunu dile getirdi.

“HAYATININ GERİ KALANINI TEKERLEKLİ SANDALYEDE GEÇİRECEK”

Harb, Melisa'nın enfeksiyon ve komplikasyon riski altında olabileceğini ve bunun da çoklu organ yetmezliğine yol açabileceğini kaydetti. "Şu anda tıp kitaplarımızda hiç görmediğimiz vakalar üzerinde çalışıyoruz" diyen Harb, küçük kızın geleceği için ise "Açıkçası onun geleceği acılarla dolu olacak. Hayatının geri kalanını tekerlekli sandalyede geçirecek" ifadelerini kullandı.

Soykırımın en canlı kanıtı henüz 16 aylık Melisa bebek! Ailesinden tam 68 kişi katledildi! Yürümeye yeni başlamışken felç kaldı… - Resim : 1

'O ELİMDE KALAN TEK ŞEY'

Melisa, İsrail saldırılarında 68 aile üyesini kaybetti. Saldırılar başladığında annesi 9 aylık hamileydi. Anne ve ikizleri enkaz altında ölü bulundu. Şu anda Deir el-Balah'ta teyzesi Yasmeen ile birlikte olan Melisa, daha iyi bir tedavi için Gazze'den Mısır'a gitmek için onay bekliyor. "O elimde kalan tek şey" diyen teyze Yasmeen, tek isteğinin Melisa'nın yürümesi olduğunu dile getirdi.