Bircan Bali'den Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'e şok sözler: Siyah noktalarından midem bulandı

Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Bircan Bali, Altın Kelebek davetlilerine ilişkin yorumlarda bulunurken, ünlüleri bir kenara bırakıp, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'i diline doladı.

Bircan Bali'den Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'e şok sözler: Siyah noktalarından midem bulandı

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan sabah programı Söylemezsem Olmaz'da, her geçen gün ünlüler hakkında yapılan yorumlarda, bu defa Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler hakkında ileri gidildi.Acımasız eleştiri ve yorumların kraliçesi, program sunucularından Bircan Bali, bu defa kemiksiz diline Hadise'nin "iyi ki var" dediği sevgilisi Mehmet Dinçer'i doladı. Seren Serengil ile karşılıklı Altın Kelebek yorumları ve eleştirileri yapan Bircan Bali, geceye damgasını vuran isimlerin eski zamanlara nazaran daha da azaldığını ve ödül töreninin sönük kaldığını dile getirdi.

Eleştiri sırası Hadise'ye gelince, ünlü şarkıcıya değil de sevgilisine yorumda bulunan Bali, açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler'in görüntüsünü görür görmez "ay değiştirin şunu, midem kalkıyor" diyen Bali, "Bu adamın cildindeki siyah noktalar benim midemi çok bulandırıyor.  Lütfen ekrandan alır mısınız, ıyy midem kalktı" ifadelerini kullandı.

 

Bali'nin abartılı ve acımasız eleştirisi karşısında şaşıran Seren Serengil ise, meslektaşına karşı tepkisiz kaldı.  Bunun üzerine yorumlarına devam eden Bali, "Biliyorsun ki kameralar seni çekecek, insan yüzüne bir şey yaptırır. Benim midemi çok bulandırdınız. Hadise'nin elini tutan sevgilisi, lütfen siyah noktalarını temizlet" yorumlarında bulunup, vakit kaybetmeden diğer ünlüler hakkında eleştirilerine devam etti.

Kaynak: BölgeGündem