Skandal taciz ve şiddet iddialarıyla ifşa olan Emre Kınay gerçeği açıkladı!

Eda Kaçar adlı kadına şiddet ve skandal mesajları ve ifşa olan ünlü oyuncu Emre Kınay'dan flaş açıklama geldi.

Skandal taciz ve şiddet iddialarıyla ifşa olan Emre Kınay gerçeği açıkladı!

Sosyal medya üzerinden Emre Kınay ile tanıştığını söyleyen Eda Kaçar adlı kadın, Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

Emre Kınay’ın kendisine hem psikolojik şiddette hem de tacizde bulunduğunu söyleyen genç kadın, 3 ay boyunca görüştüklerini dile getirdi.

Emre Kınay hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programına katılan Eda Kaçar adlı kadının açıklamaları dinleyenleri şoke etti.

Genç kadın, sosyal medya üzerinden tanıştığı oyuncu Emre Kınay tarafından hem psikolojik şiddet gördüğünü hem de tacize maruz kaldığını dile getirdi. Bu olayın ünlü oyuncunun evinde yaşandığını kaydeden Kaçar, Kınay'ın o sırada alkol da aldığını belirterek kendisini yaşananların ardından evden kovduğunu öne sürdü.

"Her gün görüntülü konuştuk"

Canlı yayına telefonla bağlanan Eda Kaçar adlı kadın, Kınay ile önce sosyal medya üzerinden mesajlaştığını ardından ise telefon üzerinden iletişime geçtiklerini söyledi. Üç ay boyunca ünlü oyuncu ile konuştuklarını kaydeden Kaçar, ''3 ay gibi bir süre konuştuk, her gün görüntülü. Benim pazar günü doğum günüm vardı. Pazartesi günü görüntülü konuştuğumuzda doğum günümü kutlamak istediğini söyledi, ısrar etti. O gece gittim çünkü sabah seti vardı. Zaten çok müsait bir insan değil. Gece gitmemin sebebi buydu planlı bir şey değil.'' dedi.

"Sözlü hakaret ve sözlü taciz etmeye başladı"

Programda o gece gittiği Kınay'ın evinde aralarında bir şey geçmediğini kaydeden Eda Kaçar, "Eve doğum günümü kutlamak için gittim. Sakin konuşuyorduk, hiçbir şey yoktu ortada. Alkol içiyordu. Psikolojik olarak şiddet gördüm. Sakin sakin konuşurken telefonuma arkadaş gruplarından mesajlar geldi. Gereksiz tepki gösterdi telefonumu falan istedi. Anlayamadım bir anda çok agresifleşti korktum. Sonra sözlü hakaret ve sözlü taciz etmeye başladı. Ben çıkmak istedim sonra o da evden kovdu.'' ifadesinde bulundu.

Emre Kınay'dan iddialara ilişkin flaş açıklama

Taciz ve şiddet iddialarının ardından Emre Kınay'ın avukatı, yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kamuoyu Bilgilendirmesi Olarak Arz Olunur...

Müvekkilimiz Emre Kınay hakkında bugün bir kısım basın organları aracılığıyla çıkan bir haber vesilesiyle, son dönemlerde kamunun ortak vicdani meselesi haline gelmiş olan kadın hakları konusu, bir iğfal, sömürü amacıyla kullanılmıştır.

Kadın hakları konusu üzerinden prim elde etmeye çalışan, gerek bu şuursuz açıklamanın sahibi müfteri hanımefendi, gerekse bu iftirayla sözde basın hürriyeti dairesinde yayın yapan bir kısım organlar aleyhine gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

İftira teşkil eden eylemler, dayanaklı ve gerçek olsaydı, şüphesiz delili olurdu yahut bugüne dek müvekkil maleyhine bir hukuki girişim söz konusu olurdu.

Müvekkil, 25 yıldır sanat hayatını itibarla sürdüren bir birey olarak, "Bu habere inanacak biri varsa, ben kendimi zaten yıllardır anlatamamışım demektir" şeklinde üzüntüsünü dile getirmektedir. Haber, kısa ve öz olarak bir itibar suikastidir. Vakanın gerçeğini açıklamak, 21 yaşında, hayatın başında genç bir kadın olan müfterinin, mesleki ve ailevi istikbalini olumsuz etkileyebileceğinden, bu hususta müvekkil "en azından bu aşamada" susma hakkını kulllanacaktır.

Özellikle siyasi bir figür olduktan, bir kısım basın organlarına karşı yasal haklarını "başkalarının aksine" cesurca kullanmaya  çalışan müvekkilim, ucuz bir itibarsızlaştırma saldırısı altındadır.

Bu açıklama kapsamına ve hassasiyet talebimize aykırı şekilde haberlerin devam etmeyeceği temennisiyle, gerçekliği teyit edilmeden haber yapılmayan, kaliteli, ilkeli yayıncılığa özlemimizi dile getirmek ve bu vesileyle kamu oyunu aydınlatmak isteriz.

Saygıyla,
Emre Kınay Vekili
Av. Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar"