Sperm bankası yoluyla hamile kalan Türk güzelden bomba itiraf! Sözleri ağızları açık bıraktı

16 yıl önce sperm bankasından aldığı sperm sayesinde oğlu Kayra'ya hamile kalan ünlü oyuncu Leyla Bilgilenel'den çok konuşulacak bomba bir itiraf geldi.

Sperm bankası yoluyla hamile kalan Türk güzelden bomba itiraf! Sözleri ağızları açık bıraktı

Türk oyuncu Leyla Bilginel, bundan 16 yıl önce Amerika'da sperm bankasından aldığı sperm ile oğlu Kayra'ya hamile kaldı. 

Oğlunu büyüten Bilginel, Gökay Kalaycıoğlu'nun Haberler.com Youtube kanalında yayınlanan "Haber Bahane" programında ağızları açık bırakacak bir itirafta bulundu. 

Sperm bankası yoluyla hamile kalan Türk güzelden bomba itiraf! Sözleri ağızları açık bıraktı - Resim : 1

"BELKİ İLERİDE DÜŞÜNÜRÜM"

Bilginel o dönem 2 tüp sperm aldığını ifade ederek şunları anlattı: 

"Ailemin erkeklerinde gördüğüm şeylerden dolayı hiçbir erkekten soğumadım. Spermini kullanarak çocuk yaptığım adamı tanımıyorum. Fotoğrafını da hiç görmedim, merak da etmedim. Sperm aldığım adamı görmedim ama genetiğiyle ilgili her şeyini biliyorum. İnsanlar 10 yıllık eşini bu kadar bilmez. Sperm aldığım adam Fransız, Amerika'da doğup büyümüş. Ben aldığımda 33 o da 25 yaşındaydı. Aynı adamda 2 tüp sperm almıştım biri bankada duruyor. İleride belki kardeş falan yaparım. Bir adam bankaya 5 tüp sperm bırakabiliyor, benden önce bir kadın daha almış. Doğurganlığım devam ediyor, yumurtalıklarım muazzam. O dönem spermleri almak için 5 bin dolar ödemiştim. Sperm bankasına başvurmak kolay değil, bir sürü testten geçiyorsun. Oğlum 10 yaşındayken bana 'İyi ki evlenmemişsin, iyi ki baba yapmamışsın dedi.'" 

Sperm bankası yoluyla hamile kalan Türk güzelden bomba itiraf! Sözleri ağızları açık bıraktı - Resim : 2