Göztepe-Altay maçında sis ve işaret fişeği stada böyle sokuldu! Ambulans şöforu sahada olayları izledi

Spor Toto 1. Lig'de Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan’a korner direği ile saldırdı. Olaylarla ilgili 21 kişi gözaltına alındı. Öte yandan işaret fişeği ve sisin stadyuma sokulmasına dair görüntüler de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Göztepe-Altay maçında sis ve işaret fişeği stada böyle sokuldu! Ambulans şöforu sahada olayları izledi

Spor Toto 1. Lig'de Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan’a korner direği ile saldırdı. Olaylarla ilgili 21 kişi gözaltına alındı.

Kaleci Ozan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Yüzünden yaralanan taraftar ise ameliyata alındı, hayatı tehlikesi bulunmuyor.

Öte yandan işaret fişeği ve sisin stadyuma sokulmasına dair görüntüler de ortaya çıktı.

Görüntülerde organizasyonun maçtan bir gün önce ambulans görevlileri vasıtasıyla yapıldığı anlaşılıyor.

TRT Haber'in haberine göre; Ambulansın aranmamasından şahıslar, bu durumdan yararlanarak fişekler içeri sokuyor.

Aranmadan stada giren ambulans görevlileri, patlayıcıları tuvalete götürürken stat kapılarının açılmasıyla taraftarlar bu patlayıcıları tribüne götürüyor.

O şoför sahada

Stada fişekleri sokan ambulans şoförünün olaylar sırasındaki fotoğrafları da ortaya çıktı.

Göztepe-Altay maçında sis ve işaret fişeği stada böyle sokuldu! Ambulans şöforu sahada olayları izledi - Resim : 1

Toplam 21 kişi gözaltına alındı

Sırt çantalarını misafir tribünü tuvaletlerine sokan özel ambulans şirketi görevlisi A.G. ve H.K.'nın gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Tribünde ise suç unsuru malzemeleri kullanan D.D., E.Y ve K.E.'nin organize şekilde suçu gerçekleştirdiği anlaşılmış olup, olayla ilgili toplam 21 kişinin yakalanarak haklarında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.