Sporunu yapan yok, sopasını soran çok: Beyzbol sopası, spor mağazalarında yok satıyor

Ana vatanı ABD olan beyzbola Türkiye'de yoğun bir talep var ancak sporuna değil sopasına. Spor mağazalarının en fazla satan ürünleri arasında zirvede yer alan beyzbol sopasına talep her geçen gün daha da artıyor. Mağaza personelleri günlük 20-30 adede kadar beyzbol sopası sattığını ifade ederken 'beyzbol topunu soran bile yok' diyor.

Sporunu yapan yok, sopasını soran çok: Beyzbol sopası, spor mağazalarında yok satıyor

Beyzbol sporunun ana vatanı Amerika Birleşik Devletleri olarak biliniyor. Fakat beyzbola çok düşük düzeyde ilgi olmasına rağmen sporun araç ve gereçlerinin yok sattığı bir ülke var. Türkiye.

"SOPASINI ALIP GİDİYORLAR, TOPUNU SORAN BİLE YOK"

Show Haber'in haberine göre; ülkemizde beyzbol sporuna ciddi bir ilgi olmamasına rağmen spor malzemeleri satan mağazalarda beyzbol sopası adeta yok satıyor. Bir mağaza personeli her gün çok sayıda beyzbol sopası sattığını söylerken, "Sopasını alıp gidiyorlar, topunu soran bile yok" diyor.

Sporunu yapan yok, sopasını soran çok: Beyzbol sopası, spor mağazalarında yok satıyor - Resim : 1

"ARAÇLARINDA DURSUN DİYE ALIYORLAR"

Başka bir mağaza personeli ise kadınların beyzbol sopasına gösterdiği ilginin güvenlik amaçlı olduğunu söyleyerek, "Genelde araçlarında dursun diye alıyorlar." şeklinde yoğun ilginin nedenini açıklıyor.