Cenazesinden bir ay sonra eve döndü

Korona virüs salgınının dünyayı etkisi altına aldığı bu günlerde inanılması güç bir olay yaşandı. Ailesi tarafından teşhis edildikten sonra cenaze töreni düzenlenen adam bir ay sonra evine döndü, herkes şoke oldu.

Cenazesinden bir ay sonra eve döndü

Sri Lanka'nın Colombo kentinin Athurugiriya kasabasında yaşayan Dandiris Perera, kazada hayatını kaybetti. Cansız bedenini ailesinin teşhis etmesinin ardından cenaze töreni düzenlenen adam toprağa verildi.

NewsWire'ın haberine göre aile üyeleri büyük üzüntü yaşarak Dandiris Perera'yı toprağa vermelerinin ardından yasını tutmaya başladı. Aile üyeleri korona virüs nedeniyle kendilerini izole ederek yaşamaya devam etti.

Bir ay sonra çıkıp geldi

Dandiris Perera, cenazesi yapıldıktan bir ay sonra kasabaya döndü. Herkesin şaşkın bakışları içinde evine doğru yürüdüğünü gördüğü Perera, komşularının kendisine öldüğünü ve cenaze töreninin yapıldığını söylemesi üzerine gerçeği anladı.

4 Şubat'ta işe gitmek için evinden ayrılan Perera, sokağa çıkma yasakları nedeniyle evine dönemediğini ve şehirde kalmak zorunda olduğunu söyledi.

Kendi mezarını ziyaret etti

Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından kendi mezarını ziyaret ettiğini ifade eden Perera, "Eve geldiğimde herkes şoke olmuştu. Onlara olanları anlatmak için polisle gelmem gerekiyordu. Kendi mezarını gören ilk kişi olabilirim" dedi.

Mezara gömülen kim?

Perera'nın evine dönmesinin ardından ailesinin yanlış teşhis ettiği için gömdüğü kişinin kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Polise bildirilen durumun ardından kayıp kişiler arasında aranmaya başlandı.