Star Wars hayranlarına müjde: Üç yeni film ve dizi geliyor

Beyaz perdenin efsane serilerinden Star Wars'un üç yeni filminin ve dizisinin çekileceği İngiltere'de gerçekleştirilen Star Wars Celebration etkinliğinde açıklandı.

Star Wars hayranlarına müjde: Üç yeni film ve dizi geliyor

Star Wars hayranlarının merakla beklediği, evrenin geleceğini şekillendirecek etkinlik Star Wars Celebration gerçekleşti. İngiltere’de gerçekleştirilen etkinlikte, üç yeni Star Wars dizisi hakkında detaylar ve bir sürpriz de paylaşıldı.

Etkinlikte, Skeleton Crew dizisinde yer alacak kadro paylaşıldı, The Acolyte dizisinin son durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.

ÜÇ YENİ STAR WARS FİLMİ GELİYOR

Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, üç yeni Star Wars filminin de yolda olduğunu resmen açıkladı. Bu filmlerin yönetmen koltuğunda James Mangold, Dave Filoni ve Sharmeen Obaid-Chinoy’un yer alacağı belirtildi. Filmler hakkında isim dahil hiçbir detay paylaşılmadı.

James Mangold, daha önce Logan ve Indiana Jones gibi yapımlara imzasını atmıştı. Dave Filoni ise çokça sevilen The Mandalorian’ın yönetmen koltuğunda yer aldı. Ayrıca Ahsoka’nın yönetmenliğini de üstleniyor. Sharmeen Obaid-Chinot ise son olarak Ms. Marvel ile ekrana gelmişti.

AHSOKA AĞUSTOS'TA YAYINLANACAK

Anakin Skywalker’ın öğrencisi, Star Wars evrenine Klon Savaşları ile giriş yapan Ahsoka’ya odaklanan dizinin fragmanı, “Savaşçı. Kimsesiz. İsyancı. Jedi.” sloganıyla paylaşıldı.

Ahsoka için merakla beklenen yayın tarihi de etkinlikte açıklandı. Ahsoka dizisinin ağustos ayında Disney+’ta yayınlanacağı açıklandı. Henüz gün paylaşılmadı.

(Webtekno)