Steve Jobs'un model kızı iPhone 14 ile dalga geçti! Sosyal medya çalkalandı!

Apple'ın kurucularından ve 2011 yılında pankreas kanserinden hayatını kaybeden Steve Jobs'ın modellik yapan kızı Eve Jobs, 7 Eylül tarihinde yapılan iPhone 14 etkinliğinin ardından yaptığı paylaşım ile yeni modele gönderme yaptı.

Steve Jobs'un model kızı iPhone 14 ile dalga geçti! Sosyal medya çalkalandı!

Tüm dünyada merakla beklenen, iPhone 14 modelleri, Apple'ın 7 Eylül tarihinde TSİ 20.00'de başlayan etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı. Bu tanıtımda, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere 4 yeni modelle müşterilerinin karşısına çıktı.

Özellikle serinin baz modeli iPhone 14'ün bir önceki iPhone 13 modeline göre pek farklılık göstermemesi, Steve Jobs’ın kızı Eve Jobs'ın dikkatini çekti. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı da Jobs'un yorumuna katıldıklarını belirten paylaşımlar yaptı. 

Steve Jobs'un model kızı iPhone 14 ile dalga geçti! Sosyal medya çalkalandı! - Resim : 1

Takipçilerini güldürdü

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Eve Jobs, aşağıdaki fotoğrafla birlikte "Apple’ın bugünkü tanıtımından sonra iPhone 13’ten iPhone 14’e geçerken ben.” ifadelerini kullandı.

Apple, özellikle Steve Jobs hayattayken her yıl tanıtılan iPhone modellerinde, büyük yeniliklerle karşımıza çıkıyordu. Ancak yeni modeller arasında, özellikle tasarım olarak pek farkın bulunmaması, bu tür paylaşımları beraberinde getiriyor.

Steve Jobs'un model kızı iPhone 14 ile dalga geçti! Sosyal medya çalkalandı! - Resim : 2

Steve Jobs'un model kızı iPhone 14 ile dalga geçti! Sosyal medya çalkalandı! - Resim : 3