Hamile kadının yüzünü ve boğazını kesti!

Stirlingshire'da Hazel Aitchison isimli hamile kadın, Kristopher Ferguson tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadının saçlarından tutarak yüzünü ve boğazını kesti. Olayın ardından kadın hastaneye kaldırılırdı. Ferguson ise çıkarıldığı mahkemede suçlu bulundu.

Hamile kadının yüzünü ve boğazını kesti!

30 yaşındaki Kristopher Ferguson, geçen sene 23 Kasım'da Bonnybridge, Stirlingshire'da , 32 yaşındaki Hazel Aitchison'a saldırdı. Neye uğradığına şaşıran kadın saldırının ardından hastaneye kaldırıldı. Aitchison'a 4 dikiş atılırken, bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yüzünü ve boğazını kesti!

Hazel Aitchison, saldırıya uğrayacağı gün 14 aylık bebeği arabadaydı. Aitchson ise o esnada Facebook'ta bir kadınla para meselesini tartışıyordu. Daha sonra karşıdan karşıya geçmek istedi. Aitchison, aniden saçlarından birinin tuttuğunu fark etti. Aitchison'a saldıran Kristopher Fergusen, kadının yüzünü ve boğazını kesti.

İskoç annenin Facebook'tan tartıştığı kadın olay yaşandığı esnada her şeyi gördü. Kadın, "Ne yaptın sen? Hamile bir kadının boğazını kestin!" diye bağırdı. İki yüzünde ve boynunda yarık oluşan Aitchson, yakındaki bir mağazaya sendeleyerek gitmeye çalıştı. Kadın 999'u ararken, saldırgan ortadan kayboldu.

Forth Valley Kraliyet Hatanesi'ne kaldırılan hamile kadına 4 dikiş atıldı. Ağır yaralı kadın, henüz doğmamış çocuğuna bir şey olmadığını duyunca rahatladı.

Hamile kadının yüzünü ve boğazını kesti! - Resim : 1

Suçlu bulundu

Bonnybridge'den bir işçi olarak çalışan Ferguson, Çarşamba günü Falkirk Şerif Mahkemesi'nde adam yaralama ve üzerinde bıçak bulundurma sebeplerinden suçlu bullundu. Şerif William Gilchist, cezayı 10 Kasım'a erteledi. Şerif, "Tüm seçenekler açık, ancak bu olayın ciddiyeti göz önüne alındığında, büyük olasılıkla hapis cezası alacaksınız" dedi.

Mahkeme Ferguson'a, saldırının Aitchison'da nasıl izler bıraktığını, kadının yalnız dışarı çıkarken nasıl endişelendiğini ve artık ilaç kullanması gerektiğini söyledi.