Su altında şaşkına çevirecek bir görüntü kaydedildi. Bir Ahtapotu daha önce yürürken hiç görmüş müydünüz?

Su altında çekilen görüntüler, zaman zaman çok ilginç olabiliyor. O görüntülerden biri daha sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Görüntülerde, küçük bir ahtapotun, bir yere yetişirmiş gibi hızlı hızlı yürüdüğü görüldü. 8 kolu olan ahtapot tıpkı bir insan gibi iki ayağının üzerinde yürüyordu.

Bilindiği üzere deniz ve okyanuslar canlı çeşitliliğinin en fazla olduğu yerler. Öyle ki burası bize oldukça yabacı bir gezegen gibi. Pek çok canlının kendine özgü özellikleri var. Kimisi avını yakalamayı kolaylaştırmak kimisi ise av olmaktan kaçmak için çeşitli özelliklere sahip. Ancak bazı görüntüler var ki, su altı canlılarının bunu neden yaptığını anlamak mümkün olmuyor ve ortaya ilginç görüntüler çıkıyor.

Su altında şaşkına çevirecek bir görüntü kaydedildi. Bir Ahtapotu daha önce yürürken hiç görmüş müydünüz? - Resim : 1

YÜRÜRKEN KAYDA ALINDI

Su altında çekilen son görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi. 8 kola sahip oldukça ilginç canlılardan biri olan ahtapotu, daha önce bacakları üzerinde yürürken görüldü. Hızlı hızlı yürüyen ahtapotun görüntüsü, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra defalarca izlendi.