Su borusundan çıkan ağaç köklerini yılan zannederek korkan işçiler ağaç kökü olduğunu anladıklarında rahatladılar!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine tamir ettikleri borunun içinden çıkan yaklaşık 15 metre uzunluğunda ağaç kökünü yılan zanneden işçiler, büyük korku yaşadı.

Su borusundan çıkan ağaç köklerini yılan zannederek korkan işçiler ağaç kökü olduğunu anladıklarında rahatladılar!

Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde akan suların miktarı her geçen gün azalmaya başlayınca vatandaşlar durumu Esendere Belediyesine bildirdi. Su borularını adım adım kontrol eden ekipler, arızanın kaynağını tespit edip çalışmalara başladı. Yapılan çalışma sonucunda su borusunun içerisinde yaklaşık 15 metre uzunluğunda ağaç kökü çıktı. Çıkan ağaç kökü yılana benzeten çalışanlar, büyük bir korku yaşadılar. Daha sonra ağaç kökü olduğu fark edilince derin bir nefes alan işçiler, su borusu temizlenip tekrar faaliyete geçirildi.

Su borusundan çıkan ağaç köklerini yılan zannederek korkan işçiler ağaç kökü olduğunu anladıklarında rahatladılar! - Resim : 1

''YILANA BENZER BİR MADDE BULDULAR''

Konuyla ilgili açıklama yapan Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, “Beldemizin içme suyunda yaklaşık bir haftadan bu yana bir arıza vardı. Arıza ekiplerimiz yoğun bir çalışma sonucunda arızayı giderirken yaklaşık 15 metre oluşan bir ağaca benzer, yılana benzer bir madde buldular borunun içerisinde. Dün geceden itibaren yoğun bir çalışma sonucu ekiplerimiz arızayı gidererek beldemize suyu verdiler” dedi.

Su borusundan çıkan ağaç köklerini yılan zannederek korkan işçiler ağaç kökü olduğunu anladıklarında rahatladılar! - Resim : 2