Su kanalında mahsur kaldı, devasa yaratığı çıkaramayan itfaiyeciler vinçten yardım almak zorunda kaldı

Su kanalında mahsur kalan devasa bir at, görenleri şaşkına çevirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, atı kendi çabalarıyla çıkaramayınca bölgeye vinç çağırdılar. Kayışlarla bağlayıp vinçle çıkardıkları atın tedavisinin ardından sahibine teslim ettiler.

Su kanalında mahsur kaldı, devasa yaratığı çıkaramayan itfaiyeciler vinçten yardım almak zorunda kaldı

Riverside Şehri İtfaiye Teşkilatı, Jackson Caddesi'ndeki Gage Kanalı'na bir atın düştüğü tespit edildiğinde ekiplerin müdahale ettiğini söyledi. Kurtarma ekipleri atı güvenli bir yere kaldırmak için vinç ve kayışlar kullanmaya karar verdi. Tabur Şefi Scott Wilson, City News'e "Bunun gerçekleşmesi için hayvanın uyuşturulması gerekiyor, böylece bir veterinerin müdahale etmesi istendi" dedi.

Su kanalında mahsur kaldı, devasa yaratığı çıkaramayan itfaiyeciler vinçten yardım almak zorunda kaldı - Resim : 1

SUDAN ÇIKARMAK İÇİN VİNÇ KULLANILDI

At, sakinleştirildi ve kayışlarla donatıldı. Daha sonra atı sudan çıkarmak için vinç kullanıldı. Wilson, "Hayvan yere geri döndükten sonra at, veteriner tarafından daha fazla tedavi edildi ve sonunda sahibine geri bırakıldı. At ve sahibi, atın karaya geri dönmesinden memnundu." dedi. İtfaiye, kurtarma operasyonunun tamamlanmasının birkaç saat sürdüğünü söyledi.

Su kanalında mahsur kaldı, devasa yaratığı çıkaramayan itfaiyeciler vinçten yardım almak zorunda kaldı - Resim : 2