Su kenarında sakin sakin su içen devasa aileden biri, ani bir saldırıya uğradı. Sonrasında olanlar pek şaşırtmadı. Böyle olacağı belliydi

Su kenarında ailecek su içerken ailenin bir üyesi, bir anda suyun içinden çıkan dünyanın en tehlikeli yaratıklarından birinin saldırısına uğradı. Korkunç saldırıyı kayda alan doğa severler, hayrete düştü. Ancak fil, kendinden emin bir şekilde, hortumunu yakalayan timsahı yerden yere vurdu. Suya biraz girip hortumunu kurtardı ve hiçbir şey olmamış gibi ailesiyle birlikte yoluna devam etti. Timsah, o gün yanlış kayaya çarptı.

Dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biri olan timsah, avlamak istediği çoğu canlıyı kolayca midesine indirebilecek güçtedir. Ancak bu defa yanlış kayaya çarptığı anlar saniye saniye görüntülendi. Görüntüler, ilgi çekici olsa da filin bu savaşta galip geleceği belliydi. 

HORTUMUNDAN YAKALADI

Su kenarında ailecek su içen bir fil ailesi, sakin geçen dakikaların ardından bir anda ani bir saldırıyla irkildi. Fillerden birinin hortumunu yakalayan timsah, o gün şanslı olduğunu düşünse de bu sadece birkaç saniye sürdü. Dünyanın en güçlülerinden biri olan fil, hortumunu yakalayan timsahı, birkaç kez suya çarptıktan sonra timsaha etkili bir hamle yaptı ve hortumunu ondan kurtartmayı başardı. O anlar saniye saniye kaydedildi.