Suda dünyanın en büyük kapışması... Dünyayı korkutan tir tir titreten canlı bu sefer kanlı saldırıya uğradı. Saniyeler içinde su kırmızıya döndü

Güney Afrika'da meydana geldiği belirtilen sudaki kapışma çevredekileri şaşkına çevirdi. Suyu bir anda kan gölüne çeviren olayda, bu defa kurban denizlerin en vahşi yırtıcısı oldu. Bu savaşta çoğunlukla av olan fokun bir köpekbalığına saldırdığı anlar saniye saniye kayda alındı.

Güney Afrika'da kayda alınan görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra izleyenler de en az görüntüyü kaydedenler kadar şaşkına döndü. Dünyanın en yırtıcı deniz canlılarından birinin bu defa avına yem olduğu anlar saniye saniye kaydedildi. 

Suda dünyanın en büyük kapışması... Dünyayı korkutan tir tir titreten canlı bu sefer kanlı saldırıya uğradı. Saniyeler içinde su kırmızıya döndü - Resim : 1

SANİYELER İÇİN KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Fokun, köpek balığına saldırdığı anlar o anda sahilde olan kişiler tarafından kayda alındı. Bu nadir anlarda tüm hızıyla kaçan köpek balığından akan kanlar suyun rengini değiştirdi. Kıyı, adeta kan gölüne döndü. Kaçmaya devam eden köpek balığının ölüp ölmediği bilinmiyor.