Suda yalnız gezen köpek balığı şimşek hızında bir saldırıya uğradı. O anları izleyenler gözlerine inanamadı, başa sarıp tekrar izledi

Suda yalnız bir halde gezen köpek balığı, balıkların arasında sakin sakin yüzerken çok ani bir şey oldu. Bir anda neye uğradığını şaşıran köpek balığı, denizlerin asil yırtıcısı olarak bilinen bir baraküda tarafından saldırıya uğradı. Denizin en hızlı balığı olan baraküdanın saldırı anları, sosyal medyada izleyenlerin aklını başından aldı. Gözlerine inanamayanlar görüntüleri, başa sarıp tekrar izledi.

Deniz turnası ya da baraküda olarak bilinen ilginç balık, avlarına aniden saldırmasıyla tanınıyor. 100 km hıza 3 saniyede ulaşan çılgın balık, bu sebeple denizlerin en hızlısı ve asil yırtıcı olarak anılıyor. 2 metreye kadar büyüyebilen baraküdalar, çok iyi avcıdır. 

Suda yalnız gezen köpek balığı şimşek hızında bir saldırıya uğradı. O anları izleyenler gözlerine inanamadı, başa sarıp tekrar izledi - Resim : 1

DEVASA BARAKÜDA KÖPEK BALIĞINA SALDIRDI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, yalnız yüzen bir köpek balığı görüldü. Yanında pek çok balığın yüzdüğü köpek balığı kendisinden beklenmeyecek derecede sakin görünüyordu. Ancak onu bekleyen korkunç bir saldırı vardı. Bir anda neye uğradığını şaşıran köpek balığı, denizlerin asil yırtıcısı olarak bilinen bir baraküda tarafından saldırıya uğradı. Denizin en hızlı balığı olan baraküdanın saldırı anları, sosyal medyada izleyenlerin aklını başından aldı. Gözlerine inanamayanlar görüntüleri, başa sarıp tekrar izledi.