Şükrü Çağlar neden öldü, kaç kaçında, kimdir? Ağır ceza hakimi Şükrü Çağlar evinde ölü bulundu

FETÖ davalarına bakan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar hayatını kaybetti. Adliyeye gelmemesi üzerine evinde ölü bulunan Şükrü Çağlar'ın neden öldüğü, kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.

Şükrü Çağlar neden öldü, kaç kaçında, kimdir? Ağır ceza hakimi Şükrü Çağlar evinde ölü bulundu

Başkent Ankara’da herkes tarafından tanınan, bilinen ve sevilen 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar hayatını kaybetti. Şükrü Çağlar’ın vefat haberini duyanlar arama motorlarına giderek, Şükrü Çağlar kimdir? Şükrü Çağlar kaç yaşında? Şükrü Çağlar neden öldü? Şükrü Çağlar cenazesi ne zaman? Gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Şükrü Çağlar kimdir, kaç yaşında?
1976 yılında dünyaya gelmişti. Ankara’da herkes tarafından tanınan ve sevilen Şükrü Çağlar’ın ölümü başta ailesi ve sevenleri olmak üzere herkesi yasa boğdu. Adliyedeki bazı hakim ve savcılar da ölüm haberi üzerine Çağlar'ın evine gitti.

 Şükrü Çağlar neden öldü?
Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın bugün adliyeye gelmemesi üzerine şüphelenen mesai arkadaşları, kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı. Telefonlara da çıkmayan Şükrü Çağlar’ın bulunması için polise haber verildi.

Bekir Bozdağ'dan açıklama
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çağlar için Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı. Bakan Bozdağ, taziye mesajında, "Vefat eden Ankara 29'uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Şükrü Çağlar'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah" ifadelerini kaydetti. 

"Otopsi işlemleri tamamlanmıştır"
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın vefatı nedeniyle bazı medya organlarında yer alan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın, 17.06.2022 günü saat 16.15 sıralarında ikametinde, yakınları tarafından hareketsiz bir şekilde yatarken görülmesi üzerine durum Yıldızevler Şehit Adnan Kılıçoğlu Polis Merkez Amirliğine ihbar edilmiştir. Olayın Cumhuriyet Başsavcılığımıza iletilmesi akabinde görevlendirilen Cumhuriyet başsavcıvekili ve Cumhuriyet savcısı tarafından merhumun ikametinde incelemeler yapılmış, akabinde adli tıp kurumunda otopsi işlemleri tamamlanmıştır. Yapılan incelemeler ve otopsi işlemi sonucunda ilk belirlemelere göre ölümün harici bir nedenden kaynaklanmadığı, şüpheli bir durumun olmadığı anlaşılmıştır. Soruşturma Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle yürütülmektedir” ifadelerine yer verildi.