Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Doğan Şentürk'tü: “Erdoğan karizmatik bir dünya lideri”

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin konuğu olan FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk programda samimi açıklamalara imza attı. Şentürk, Şükrü Dudu’nun Erdoğan’ı nasıl bulduğunu sorması üzerine, “Karizmatik ve dünya liderleri arasında kendisini ispatlamış bir lider. Karizması var, kitleleri peşinden sürükleyebiliyor ve söyledikleri karşılık buluyor.” dedi.

Ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu’nun tv100’deki sevilen programı ‘Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu ünlü gazeteci, Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’tü.

Doğan Şentürk, programda samimi açıklamalarda bulundu. Şentürk, Dudu’nun Erdoğan sorusu üzerine, “Recep Tayyip Erdoğan, karizmatik ve dünya liderleri arasında kendini ispatlamış bir lider. Karizması var, kitleleri peşinden sürükleyebiliyor ve söyledikleri karşılık buluyor.” dedi.

“ATATÜRK FİLMİNİ ÇOK BEĞENDİM”

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Pazar gününde seyirciyle buluşan Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı dev prodüksiyonlu yapım “Atatürk” için Doğan Şentürk, “Çok beğendim, oyuncular, senaristler çok güzel performans sergilemişler. Duygulandığım yerler oldu. Gelecek kuşaklara Atatürk’ü öğretmek açısından da önemli.” dedi.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Doğan Şentürk'tü: “Erdoğan karizmatik bir dünya lideri” - Resim : 1

“ERDOĞAN KARİZMATİK BİR DÜNYA LİDERİ”

Programda Şükrü Dudu’nun, Doğan Şentürk’e Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında fikirlerini sorması üzerine Şentürk, “Lider. Recep Tayyip Erdoğan, karizmatik ve dünya liderleri arasında kendini ispatlamış bir lider. Dünya liderleri nasılsa, Recep Tayyip Erdoğan’da öyle bir lider. Uluslararası anlamda dikkate alınan bir lider. Karizması var, kitleleri peşinden sürükleyebiliyor, söyledikleri karşılık buluyor.” ifadelerini kullandı.