Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu THM sanatçısı Soner Olgun'du! "Çok şanslıyım, hobim mesleğim oldu"

tv100’de birbirinden ünlü konuklarını berber koltuğunda ağırlamaya devam eden Şükrü Dudu’nun bu haftaki konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Soner Olgun’du. Soner Olgun, gazetecilikten müzisyenliğe geçiş hikayesini tv100 izleyicileriyle paylaştı. Olgun, ayrıca Şükrü Dudu’nun ekibinden koroyla birbirinden güzel 3 eserle de kulakların pasını sildi.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu ünlü türkücü Soner Olgun’du. Soner Olgun gazetecilikle başladığı kariyerine uygun olmadığını kısa bir süre sonra keşfettiğini ve işini bıraktığını, müdavimi olduğu bir mekanda şarkılara eşlik ederken ‘keşfedildiğini’ söyleyerek sanatçılık kariyerinin başladığını ifade etti.

Soner Olgun’un açıklamaları şu şekilde:

“ÇOK ŞANSLI BİR İNSANIM, HOBİM MESLEĞİM OLDU”

Gazeteciliğin bünyeme uymadığına karar verdikten sonra ayrılıp önce bir süre reklam sektöründe çalıştım. Sonra yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladım. Bir barın müdavimiydim. Sahnedeki arkadaşları dinlerken onlarla beraber söylüyormuşum. Onlar kadar alkış aldığımı görünce bana teklifte bulundular gel beraber söyleyelim diye. Teklifi Emin İgüs’ten aldım. Müşteriyken önüme masamı koydular. Elime bağlama aldım ve program yapmaya başladım. Çok şanslı bir insanım, hobim mesleğim oldu.

BERBERDE “TANRIDAN DİLEDİM” PERFORMANSI

Soner Olgun berber koltuğunda izleyicilere bir de sürpriz yaptı. Türk Halk Müziği’nin nadide bir eserini Berber Muhabbeti izleyicileri için “Tanrıdan Diledim”, “Deniz Üstü Köpürür”, “Yanıyorum” eserlerini Şükrü Dudu ve koroyla seslendirdi.