Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Türk rock müziğinin önde gelen ismi Teoman oldu: Artık serseri, tek tabanca Teoman değilim

tv100’ün yepyeni ve farklı formatı Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Teoman oldu. 4 sene içerisinde hoşnut olduğu noktaya geldiğini belirten Teoman, "Artık kendimi bir müessesini CEO’su olarak düşüneyim. Ben eski tek başıma artık serseri, tek tabanca Teoman diye düşünmeyeyim’ dedim" ifadelerini kulandı. Teoman öte yandan, Paramparça ve Müslüm Gürses hikayesini de tv100'de anlattı. Teoman, "Müslüm Gürses sözleri dinliyor, benim müzisyen arkadaşlarım şarkıdan anlamıyor" dedi.

İş, spor, sanat dünyasından birçok ünlü konuğu berber koltuğunda ağırlayan Şükrü Dudu, sorulmayanı soruyor, merak edilenlere cevap arıyor.

Ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu’nun tv100’deki sevilen programı ‘Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu rock yıldızı denilince akla ilk gelen isim Teoman konuk oldu.

Şükrü Dudu sordu, Teoman yanıtladı...

"ARTIK SERSERİ, TEK TABANCA TEOMAN DEĞİLİM"

Gençlik sırrını anlatan rock yıldızı Teoman, gençliğine göre daha sağlıklı yaşadığını belirterek, “Aslında çokta değişmiyorsun. Gençliğinden daha sağlıklı yaşıyorsun gençliğinden. Spor yapıyorum, zaten çok fazla yemem. Bizim yaş grubunda kilo problem oluyor. Spor yapıyorum ve daha sağlıklı yaşıyorum. Biraz çalışıyorum, aslında şöyle bir şey; eskiden sadece kendim için takılırdım fakat pandemiden sonra dedim ki kendime ‘Sadece şarkı yazarı değilim ben Teoman müessesesinin sahibiyim, yani yanımda 30 kişi çalışıyor. Geniş kapsamlı bir Türkiye turnesinde 6-7 bin kişiye iş sağlayan bir kişiyim. Artık kendimi bir müessesini CEO’su olarak düşüneyim. Ben eski tek başıma artık serseri, tek tabanca Teoman diye düşünmeyeyim’ dedim. Küçük detaylarla uğraşarak, 4 sene içerisinde hoşnut olduğum bir yere geldi bu Teoman müessesesi” ifadelerini kullandı.

Teoman, hayatın ise oyun olduğunu belirtti.

Teoman sözlerinin devamında şu anda da çok yoğun çalışmadığını belirterek, “Hatta bir sürü kişiye de ‘Beni fazla zorlamayın’ diyorum. Büyük hayallerim, büyük ideallerim yok, hayatın keyfini çıkarmaya çalışıyorum” dedi.

Teoman, çok büyük hayali olmadığını belirterek, istediği her şeyi yaptığını belirtti.

Teoman, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Olmayacak hiçbir şeyi düşünmüyorum. Ben kolay hedefler koyuyorum kendime. Ekonomi ile de büyük hayallerim olmadığı için, o insanları yadsıyor değilim. Bütün hayatımı sadece para kazanmaya ve çalışmaya vermeyeyim diye düşünüyorum. Çalışıyorum dediğim paraya dair şeyler değil. İki tane genç müzisyenle single yaptım. Gençleri seviyorum. Birbirlerine tecrübeni aktarmak istiyorsun. Daha huzurluyum. Faydalı olduğumu bilmek, birilerini mutlu ediyor olmak ben de iyi bir his yaratıyor.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Türk rock müziğinin önde gelen ismi Teoman oldu: Artık serseri, tek tabanca Teoman değilim - Resim : 1

“KIZIMLA ÇOK ORTAK BİR ŞEY BULAMIYORUM”

Şükrü Dudu’nun, ‘Kızınla en sevdiğin diyaloğun ne?' sorusuna yanıt veren Teoman, “Açıkçası ortak çok şey bulamıyorum. Şarkı söylemek istiyor zaten piyano falan da çalıyor, çok zeki, çalışkan, başarılı birisi. Annesiyle yaşıyor, annesinin kızım üzerindeki hakkı benden çok daha büyük. Her pazartesi günü beraberiz. Onunla yemeğe gideriz, küçük küçük şeyler yaparım.

Bir daha çocuk düşünmediğini ve daha da evlenmeyeceğini belirten Teoman, “Magazinciler soruyor tabii ama ben de onları güldürmek için 80’imden sonra diyorum. İnsanlar gülümsesin istiyorum” dedi.

TEOMAN ÖLDÜ HABERLERİ! "ÖLMEDİĞİMİ FAKS ÇEKEREK KANITLADIM"

2000’li yıllarda ‘Teoman’ öldü haberlerine de açıklık getiren ünlü şarkıcı “O zamanlar teknoloji de gelişmediği için ölmediğimi kanıtlayamıyorduk. Öyle faks çekerek, fotoğraf çekerek kanıtlamaya çalışıyorduk. İngiltere’deyken “öldü” haberleri çıkmıştı. O yüzden zor olmuştu. Bir de korkuyorsun annen duyarsa diye. Sevdiklerini arıyorsun ki üzülmesinler diye.

TÜRKİYE’DE EN BAŞARILI İNSANLAR?

Türkiye’de başarılı gördüğü isimlerden de bahseden Teoman, “Asıl başarı huzurdur. Zenginlik ve ün üzerinden başarıyı tarif etmiyorum. Benim açımdan Acun Ilıcalı çok başarılı birisi.. Ama ben kişisel olarak Acun Ilıcalı’yı seviyorum. Bir tane televizyon kanalı kuruyor; Acun Ilıcalı, yaptıklarını para için yapmıyor, oyun zevki için yapıyor. Acun Ilıcalı, hiç çalışmasa hayat boyu geçinir. Çalışanlarını almış Alaçatı’ya götürmüş, müthiş bir hareket” dedi.

RAPÇİLER HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ

Son yıllarda rap müziğe artan ilgiyi yorumlayan Teoman, “Dünyanın yeni müziği rock değil. Şu anın müziği rap, hiphop gibi şeyler, gençleri onlar daha çok sürüklüyor. Kolay yapılıyor ama içlerinde çok değerli insanlar var, onlar parlıyorlar. Eskilerin rock starları artık rap…” ifadelerini kullandı.

PARAMPARÇA VE MÜSLÜM GÜRSES HİKAYESİ

Türkülere karşı negatif olmadığını belirten Teoman, “Her müziğin anlattığı bir şey var. Hepsi benim için değerli. Pop müziğinde çıkanlara bakıyorum. Başarılı olsunlar istiyorum” dedi.

Paramparça ve Müslüm Gürses hikayesinden de bahseden Teoman, “Benim müzisyen arkadaşlarım vardı fakat o çevre aslında şarkıdan anlamaz. Genelde müzisyenler şarkı nedir anlamaz. Ben dalga geçmek üzere, müzisyenlerin okuma yazması yoktur derim. Onlar sadece müzik kısmına bakarlar. Ama Müslüm Gürses, ‘Paramparça’yı dinledim; ‘Bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım’ kısmını dinleyince tüylerim diken diken oldu diyor. Niye sözleri dinliyor Müslüm Gürses, benim müzisyen arkadaşlarım şarkıdan anlamıyor” dedi.

Teoman, sözlerinin devamında çok fazla müzik dinlemediğini de belirtti. 13 yaşında rock yıldızı olmaya karar verdiğini belirten Teoman, “Sonra da kendimi ona hazırladım. Rock yıldızı olmak çok önemli bir şey değil ama çocukluk hayalini gerçekleştirmiş bir adamım” ifadelerini kullandı.