Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu ünlü İtalyan şef Claudio Chinali oldu! Deprem bölgesine gittiğinde neler hissetti?

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'ne bu hafta Ünlü İtalyan Şef Claudio Chinali konuk oldu. İtalyan Şef Claudio Chinali soruları yanıtladı. 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem bölgesinde bir ay kaldığını ifade eden İtalyan şef, "Sabah 7 buçukta yardımcım Ali’yi aradım kendisi Hataylı. Durum nasıl diye sordum bana 'Şef Hatay kalmamış' dedi. Zorlukla beraber hemen organize ettik." dedi. Ünlü şef ayrıca tv100 ekranlarında taze makarnanın sırlarını da verdi.

tv100'ün ilgiyle izlenen Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti programına bu hafta ünlü İtalyan Şef Claudio Chinali konuk oldu. Şükrü Dudu sordu İtalyan Şef Claudio Chinali soruları tüm samimiyetiyle yanıtladı.

Ünlü şef taze makarnanın sırlarını verdi. tv100 ekranlarında Şükrü Dudu ve Claudio Şef, adeta taze makarna şovu yaptı.

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından deprem bölgesine gidip orada 1 ay kaldığını belirten şef Claudio Chinali, “Eşimle birlikte çok hissetik. Ben o gün Erzurum'daydım. O günü çok net hatırlıyorum. Eşim ve çocuklarımla birlikte Erzurum’a gitmiştik o sıra tatildeydik. Depremi hissettik. Sabah 7 buçukta yardımcım Ali’yi aradım kendisi Hataylı. Durum nasıl diye sordum bana 'Şef Hatay kalmamış' dedi. Zorlukla beraber hemen organize ettik. Malatya’ya gittik bir stadda mutfak kurduk. Hemen ilk gün gitmedik, çünkü çok fazla kargaşa vardı” ifadelerini kullandı.

Ünlü şef Claudio Chinali'nin açıklamaları şu şekilde:

Bütün çocuklar gibi baya işler değiştirdim kafamda. İlk olarak diş doktoru olmak istemiştim. Ben mühendislik okudum. Mühendisliği bıraktım çünkü aşçılık yapmak istiyordum. 

Benim kendime en yakın lezzet olarak gördüğüm yer Ayvalık tarafı. Ben sebze, zeytinyağlı yemekleri çok seviyorum. En şaşırdığım şehir ise Kahramanmaraş. Gerçekten orada çok güzel yemekler yedim.

Evde yemekleri eşim yapıyor. Kendisi çocukluktan beri büyükannesi ile yaşadı. Büyükannesi çok iyi bir aşçıdır. Eşim gerçekten de çok güzel ev yemekleri yapıyor.