Akıncı'ya bomba transfer! Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi dahil oldu!

Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi'nin başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı'ya usta oyuncu dahil oldu. Ünlü oyuncu Akıncı ile ekran orucunu da bozmuş oldu.

Akıncı'ya bomba transfer! Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi dahil oldu!

ATV ekranlarında Cuma günleri yayımlanan Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi'nin başrollerini paylaştığı Akıncı adlı diziye usta bir isim daha katıldı. 

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncu Murat Parasayar, Akıncı dizisine Yusuf karakteriyle dahil oldu.

Akıncı'ya bomba transfer! Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi dahil oldu! - Resim : 1

Ünlü oyuncu Parasayar, Kurtlar Vadisi Pusu adlı popüler dizide Sarp Günsel karakteri ve 2016'da Kanal D'de ekranlara gelen Hayatımın Aşkı adlı dizide Zengin İşadamı Rahmi karakteriyle öne çıkmıştı.

Murat Parasayar Kimdir?

Murat Parasayar, 1966 yılında Bursa‘da doğmuştur. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Murat Parasayar çok sayıda reklam filmi, katalog ve defile çalışmasında görev aldı. Sunuculuk da yapan Murat Parasayar, 1992 yılında “Barışta Savaşanlar” isimli dizideki başrol ile dizi oyunculuğuna başladı.

Akıncı'ya bomba transfer! Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi dahil oldu! - Resim : 2

1995 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Seden‘in yaptığı “Gül ve Diken”adlı dizide Aydan Şener ile birlikte başrolde olarak oynadı. Ayrıca dizide Müge Arda, Yusuf Sezgin, Tomris Oğuzalp, Osman Seden, Efkan Efekan, Ali Karagöz gibi oyuncular da rol aldı.