Süleyman Soylu'nun tv100 canlı yayınında açıkladığı kırmızı dosya nedir? Kırmızı dosyanın adı ne? FETÖ roman nedir? FETÖ roman dosyasının içinde ne var?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tv100 ekranlarından açıklamalar yaptı. Deprem tatbikatı, terörle mücadelede son durum, anayasa değişikliği ve gündeme dair birçok konuya değinen Soylu'nun gösterdiği 'Kırmızı Dosya' vatandaşlar tarafından merak edildi. Süleyman Soylu'nun tv100 canlı yayınında açıkladığı kırmızı dosya nedir? Kırmızı dosyanın adı ne? FETÖ nedir? FETÖ roman dosyasının içinde ne var?

Süleyman Soylu'nun tv100 canlı yayınında açıkladığı kırmızı dosya nedir? Kırmızı dosyanın adı ne? FETÖ roman nedir? FETÖ roman dosyasının içinde ne var?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tv100 canlı yayınında birçok konu hakkında açıklamalar yaptı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, canlı yayına elinde kırmızı bir dosyayla çıktı. Canlı yayını izleyen vatandaşlar Bakan Soylu'nun elindeki kırmızı dosyayı merak etti. Süleyman Soylu'nun tv100 canlı yayınında açıkladığı kırmızı dosya nedir? Kırmızı dosyanın adı ne? FETÖ roman nedir? FETÖ roman dosyasının içinde ne var? İşte, tüm detaylarıyla...

Bakan Soylu'nun elindeki kırmızı dosya nedir, adı ne?

Katıldığı canlı yayında elindeki kırmızı dosya hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, vatandaşları meraklandırdı. Elindeki dosyanın, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ilişkisini ortaya koyduğunu açıkladı.

Canlı yayında elindeki kırmızı dosyayı gösteren Bakan Soylu, "Bu bir FETÖROMAN. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ilişkisini ortaya koyan. 32 basamak bir FETÖ ilişkisi. Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarına elindeki belgelerle yanıt veren Soylu, "Kılıçdaroğlu bunları nereden başlatıyor? Kılıçdaroğlu'nun bir sahibi var. Türkiye, devlet ve millet hassasiyetlerini kaybetmiş olanların devleti değil" dedi.

FETÖ roman nedir, içinde ne var?

Bakan Soylu, elindeki dosyanın FETÖ roman olduğu açıkladı. Canlı yayındaki açıklamadan sonra vatandaşlar FETÖ romanın ne olduğunu araştırmaya başladı. Soylu, kırmızı dosyanın Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ilişkisini ortaya koyan bir dosya olduğunu açıkladı.